Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Mart '16

 
Kategori
Astroloji
 

Nisan ayı burç yorumu

Nisan ayı burç yorumu
 

Salvodor Dali, Three Sphinxes, 1904


KOÇ : 7 Nisan da oluşacak olan yeniay ile birlikte bir çok konunun sizin için avantaja geçtiğini görebilirsiniz. Yasal konular, seyahat, akademik ve her türlü yayıncılık, uluslar arası ilişkilerde odaklanmayı artırabilirseniz rakiplerinizden bir adım önde olma şansına sahipsiniz. Gayrimenkul konuları, taşınma konuları gündeme gelebilir. Nisan ayın da yaptığınız planlamalar mayıs ayında size olumlu bir ivme kazandırabilir. Evliliğe ilk adımların atılması için şartların oluştuğunu fark edebilirsiniz.
 
BOĞA : Seyahat imkanınız olabilir. Olmasa bile bu ay  sevgi dolu günler yaşamanız mümkün. Sorumluluklardan dolayı vakit ayıramadığınız partnerinizle kaliteli bir zaman geçirebilirsiniz. Yatırım, kredi, miras, mahkeme ve tazminat gibi konularda avantajlı bir konumda olabilirsiniz. Bu yüzden bu konularda ilk girişimde bulunabilirsiniz. Avans, telif ücreti, lisans anlaşmaları ve ekstradan gelişen yan kazançlar elde etmeniz mümkün. Okula geri dönüp eğitiminizi tamamlayabilirsiniz.
 
İKİZLER :  İşinizi tanıtım ya da ek işler gibi konularda destek bulabilirsiniz. Dolunay ikili ilişkilerde romantizmi tetikleyebilir. Baharın verdiği etki ile de seyahat planlarına girebilirsiniz. Düşündüğünüz belli bir tedavi var ise doktorunuzu  dinleyip plan yapabilirsiniz. Kilo vermekle ilgili olarak yeniay da yeni bir diyete başlayabilirsiniz. Bu yeni ay istediğiniz sonuçları almanıza yardımcı olabilir. Nisan ayı size bulunduğunuz yerde kalmayıp bir an önce harekete geçmenizi tavsiye ediyor.
 
YENGEÇ : Çok eğleneceğiniz bir ay sizi bekliyor. Ayrıca iş arkadaşlarınız ve çevrenizden oldukça destek görebilirsiniz. Uzun sürebilecek bir birlikteliğin temeli atılabilir. Çevrenizde ki herkesin birbiri ile destek olduğu ve paylaşımda bulunduğunu fark edebilirsiniz. Teknolojik olarak ve kendinize yardımcı olabilecek birisi gibi bazı istekleriniz olabilir. Yeniay’ dan sonra isteklerinizin karşılandığını görebilirsiniz. Ay sonuna doğru büyük bir hediye ya da maaş zammı alabilirsiniz.
 
ASLAN : Duygusal  anlamda büyük gelişmeler söz konusu olabilir. Çocuklar ile ilgili alacağınız haberler de olumlu olabilir. Aile, çocuklar ve flört konularında mucizelere tanıklık edebilirsiniz. Önünüzde ki yıllarda yaşamınızın önemli bir konusu haline gelecek olan bir takın projeler, sözleşmeler ve kontratlar gündeme gelebilir. Yaratıcılık konusunda ilerleme kaydedeceğiniz için bu projelerde yer almanız sizin lehinize olabilir değerlendirmelisiniz. Enerjinizi çok yönlü kullanmayı denemelisiniz.
 
BAŞAK : Bu ay hem eğlence, parti, davet organizasyonları hem de yeni işler, planlar, resmi ilişkiler de hareketli geçebilir. Yaratıcılık gerektiren işlerde çalışıyorsanız çok verimli olabilirsiniz. Projenizi gündeme getirip hazır iş bitirme arzusu ile dolmuşken bitirmelisiniz. Sunmuş olduğunuz fikirler beğeni toplayarak kendinizi iyi ifade etmiş olmanın huzurunu yaşayabilirsiniz. Aile ve sosyal hayatınızı ihmal ettiğinizi düşünebilirsiniz. Ay sonuna doğru kardeş toplantılarına katılabilirsiniz.
 
TERAZİ : Her türlü aile ilişkileriniz ve emlak alım satım işlerinizin inanılmaz derecede güzellikte ve mükemmel geliştiğini görebilirsiniz. Evle ilgili becerilerinizi ve eylemlerinizi ortaya  çıkarabilirsiniz. Kariyer alanında bir takım hamleler yaparak iş değişikliğini düşünüyorsanız beklemenizde fayda var. Çocuklarla ve aileniz ile kısa tatiller veya seyahat planlarınız gündeme gelebilir. Yeni bir ilişkiye başlama konusunda niyetiniz varsa cesaretinizi toparlayıp harekete geçebilirsiniz.
 
AKREP : İşinizde büyük bir başarı elde edebilirsiniz. Şanslı bir durum ile karşılaşabilirsiniz. Büyük bir övgü elde ederek adınızı kitlelere duyurabilirsiniz. Yaratıcılığınız had safhaya ulaşabilir ve mutluluk, fırsat elde edebilirsiniz. Eviniz ve evle ilgili yaşam için vermeniz gereken kararları bu ay alabilirsiniz. Tüm seçenek ve çözümlere dikkat etmeli ve sonuç odaklı olmanızda fayda görebilirsiniz. Sevgi ve aşk konuları fırsatlar sunabilir. Ama bir beraberliğiniz varsa daha çok yakınlaşabilir ve bağlanabilirsiniz.
 
YAY : Büyük bir sonuç elde edeceğiniz bir görüşmede maddi bir kazanç elde edebilir veya birkaç ay sonrasına yatırım yapabilirsiniz. İletişim alanında kendinizi çok aktif hissedip yazılar, çeviriler, blog yazarlığına başlayabilirsiniz. Popülerliğinizin artmasıyla çok seyahet etmeye başlayabilir ve önümüzde ki bir yıl boyunca böyle devam edebilir. Araba alım satımı gündeme gelebilir. İhtiyacınız doğrultusunda elektronik eşyalarınızı yenileyebilirsiniz. Mayıs’ın ilk haftasında bu alışverişi yapsanız daha iyi olabilir.
 
OĞLAK : Bu ay hayatınızda bazı gerçeklerin oluşması için gerekli olan tüm parçaların bir araya geldiğini görebilirsiniz. Maddi anlamda büyük başarıların oluşabilmesi için belli koşulların oluştuğunu fark edebilirsiniz. Bu sayede kazançlarınız ve elde ettikleriniz sizin uzun yıllar fayda sağlayabileceğiniz bir veri kaynağı olabilir. Nisan ayı hayatınızda yapacağınız girişimler sizin için oldukça değerli bir etki yaratabilir. Siz etrafınızda olup bitenin farkına varmayı elden bırakmayın.
 
KOVA : Geleceğinizi şekillendirecek olan ve üzerinde çalıştığınız projeniz son düzeltmeler yapılarak hayata geçmesi sağlanabilir. Yöneticiler ve iş yaşamınızda ki arkadaşlarınız bazı bilgiler konusunda gizli ve saklı olarak birlikte hareket etme isteği duyabilirler. Kısmetinizi görmeye çalışarak ardına kadar açılacak olan kapıyı fark etmelisiniz. Yaşamınızda ilerleyen yıllarda bu dönemde ne kadar bereketli günler geçirdiğinizi düşünebilirsiniz. İyiliğinizi isteyen etkin kişilerin önerilerini dinlemekte fayda var.
 
BALIK : Şanslı bir ay ve iyi haberlerin artığını fark edebilirsiniz. Sosyal ivmenizin yükseldiği ve çalışmalarınızın sonucunu almaya başladığınızı görebilirsiniz. Güçlü görüntünüz itibarınızı artırdığı gibi saygı ve sevginin de arttığını görebilirsiniz. Büyük bir hediye alabilir ve neşelenebilirsiniz. Maddi durumunuz olumlu yönde gelişebilir. Yabancı ülkeler de ki ilişkileriniz artabilir. Fırsatları görmeye başlayabilirsiniz. Olayların biraz yavaş geliştiğini düşünseniz de tüm parçalar tamamlanınca bir adım öne atabilirsiniz.
Astrolog Hülya Ataşcıoğlu
 
Toplam blog
: 23
: 2617
Kayıt tarihi
: 17.10.14
 
 

İstanbul Üniversitesi Sanat Tarihi ve Arkeoloji bölümünden sonra eski mısır uygarlığına olan ilgi..