Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Nisan '07

 
Kategori
Astroloji
 

Nisan ayının şans rüyaları

Nisan ayının şans rüyaları
 

Sevgilinizle devam eden aşkınızın mutlu bir sonla mı bitmesini arzuluyorsunuz. Ya da merakmı ediyorsunuz aşk serüveninizin sonunu. Yoksa rüyalarınızdaki mesajları çözmekte zorlanıp, bir türlü nasıl davranacağınızı kestiremiyormusunuz. Belki de sizin için neyin hayırlı olup, neyin olamayacağının endişesi içindesiniz. Gitmekmi zor? Kalmakmı zor? misali. Bir haftadır nisan ayı için görmeye çalıştım hangi rüyanın sizlere şans getireceğini. Bu ay çok zorlandım inanın. Her konsantrasyon uyuyuşumda hep tam tersini gördüm. Yani bizleri zorlayacak rüyalar gördüm. Herhalde dedim; bu konuşulan küresel ısınma ve göktaşı senaryoları etkiledi beni. Prensip olarakta bu pekte iyi olmayan mesaj rüyaları paylaşmayı sevmiyorum. Çünkü bu rüyalar günlük yaşamdan etkilenmeden gördüğünüz rüyalar olmalı. İyi ayıklayamamış olabilirim ve yanlışlıkla kendi o günkü ruh halimi herkesin ortak kaderi gibi yansıtmak istemem doğrusu.

Ayın şans getirecek rüyalarını da iyice ayıklayarak ve astrolojik taşları mümkün olduğu kadar mantık çerçevesinde birleştirerek yayınlıyorum. Herkesin rüyalarının kendi mesajları olduğunun bilincinde olarak, hissettiklerimi ve gördüklerimi kendi fikirlerim olarak sunmaya çalışıyorum. Ayrıca yayınlanmasını istemeyenlerin rüyalarını da yayınlamıyorum. Yorumlarım kesinlikle astrolojik ağırlıklı olmayıp, özgür ruhumun, büyük inancım sayesinde dolaştırdığı ruhumun naçizane izlenimleridir. insanları rüya görmeye sevk ederek, kendi mesajlarını alabilecek doğrultuda bilgilendirmek ve kendi rüyalarını yaşamlarıyla bütünleştirmek doğrultusunda yönlendirmek en büyük amacımdır.

Nihayet evvelki gece aradığım final rüyam geldi. Farkındaysanız evvelki gece blog yazmadığım ve erken yattığım bir geceydi. Genelde yazılarımı hep sabaha karşı sonlandırdığımı yazılarımı takip edenler bilir. Çünkü gece yarısı sessiz sedasız daha bir yalın oluyor. Hem yazı yazarken ilham perinizde yanınızda oluyor. Ruhunuzun en derinlerine inme şansını yakalıyabiliyorsunuz sessizlikte.

Evet aşkları devam edenler, sevip sevilmeyenler ya da sevgisini karşı tarafa anlatamayanlar. Heyecanlı bir kavuşmanın arefesinde içi pır pır edip, zamanını bekleyenler. Umutsuzca ayrılıp, birleşmeyi hayal edenler.. Sadece aşıklar ve sevenler değil, gerçekleşmesini bekledikleri olayların, başka baharlara kalmasından sıkılanlar. Yatağınıza girip gözlerinizi kapayın ve Tanrıya size verdiklerinin farkında olduğunuzu belirten bir kaç kelimelik duanızı yapın. O gece rüyanızda ne görürseniz görün ve hayra yorun. Dualarınızın ve beklentilerinizin hayırlısı ise olmasını arzulayın. Çünkü bizlere neyin hayırlı, neyin hayırsız olacağını bizler pek bilemeyiz.

Ve Nisan ayının size hayır getirecek, şans getirecek ve umut getirecek rüyasını görmeyi arzulayın. Gökyüzünde parlayan ve geceyi aydınlatıp, size geceleri göremediğiniz güneşi yansıtan " AY" sa gördüğünüz ilk kapıyı açtınız demektir. Gördüğünüz şekli ve nerede olduğunuzla ilgili taşları birleştirin. Yaşamınızın üstünde parlasın gökyüzünde parladığı gibi. Ay gibi parlak olsun şansınız. Çekinmeden siz girişimlerde bulunun, sevginiz, aşkınız ve umutlarınız için. Karşı taraftan haber çıkmazsa, güneşin doğacağını siz müjdeleyin ona. Bütün bunları yaparkende hiç eksik olmasın son ana kadar ağzınızdan sihirli kelime "HAYIRLISIYSA"

Üzülmeyin göremediniz diye gökyüzünde parlayan "AY" ı. Sıkı durun birazdan bir "KOÇ" un sırtında dolaşacağız dünyayı. Evet nisan ayının ikinci sembol rüyası asaletin ve bereketin timsali "koç" Bu ay rüyasında koç görenler ayın ortalarını geçtiklerinde yaptıkları mücadelelerin sonuçlarını alabilirler. Sıkıntı çekmelerine rağmen verdikleri asil mücadelenin karşılığı , eğerki bu rüyayı gördükten sonra herhangi bir manevi hata yapmazlarsa kendilerine hem madden hemde manen dönecektir. Koç, sabırlı insanların ödüllendirileceğinin müjdecisi olacaktır bu ay. Nisan ayında bu rüyayı görenlerin bir kısmı önümüzdeki aylarda bir yolculuğa da çıkabilirler.

Nisan ayının son şans getirecek rüyası ise size yakın olan bir arkadaşınızı görmek. Onunla bir olayı paylaşmak, bir iş yapmak, toplantıya katılmak, alışveriş yapmak ve konuşmaktır. Nisan ayında rüyanızda gördüğünüz arkadaşınızla mutlaka gerçek hayatınızda da bir şeyi paylaşın. Bu bir haber olur, ya da gidin beraber bir ortak piyango alın. Rüyanızda hangi arkadaşınızı gördüyseniz ikinizinde yolu açık demektir. Nisan ayından itibaren rüyanızda ne görürseniz görün, sağlıkla başınızı yastığa koyacak geceler, sevdiklerinizle beraber sizinle olsun. Rüyanızda gördüklerinizi doğacak güneşle birlikte hayra yönlendirmenin sizlerin elinizde olduğunu sakın unutmayın. Pozitif enerji ve inancın deviremeyeceği dağ yoktur.

Metin Özkaya

 
Toplam blog
: 116
: 3217
Kayıt tarihi
: 15.01.07
 
 

İstanbul' da doğdum. Antikacı, saray restoratörü ve eksperim. Antika konusunda 50’ye yakın belgesel ..