Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Ekim '08

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Niye işte öyle

Niye işte öyle
 

belki uğur getirir


Memleketin birinde genç bir bayan vardır, bu bayan çocuk gelişimini bitirir, genç bir bayan ancak açık öğretim işletmeyi kazanır. Kendi masraflarını çıkarmak için bir dershanede işe başlar, kurs sezonu bitiminde uyanık müdür biz Marmaris' te dershane açacağız sen orada piyasa araştırması yap seni orada dershane sorumlusu yapalım diyerek dershane ile ilişiğini keser. İyi niyetli bu sayın bayanda gelir piyasayı araştırır , dershane için uygun yer ve pozisyonları araştırıp sayın müdüre bildirir, ancak müdür sana haber veririz diyerek oyalar. Sayın bayanımız kendine bir iş bulur, bulduğu iş mizacına uyan sosyal ilişki kurmak için hoşuna gideceği bir iştir bu, reklam ajansında sekreterlik.

Sekreterimiz derki: Avrupalı yerli turiste göre daha ucuz tatil yapıyor bu haksızlık değilmi diyorlar. Ancak avrupalı yıl başında bütün turizim fuarlarını dolaşır kendi ihtiyacına ve bütçesine uygun olan paketi seçer gerekiyorsa tatil kredisinide alır ve günü gelince organize bir şekilde tatilini kullanır. Yurdumuzda geleceği planlama diye birşey olmadığından günü birlik karar verip çıkılan tatilde tatil olmaz.
Tatil dönüşü ya bunalıma girilir ya da düzene uyumsuzluk başlar. O zaman turizim ve tatil sektörünün yayınlarını takip etmek gerekir diye düşünüyorum bu prensibi kısa sürede bana öğretip kabul etmemi sağlayan kişilere teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.

 
Toplam blog
: 6
: 638
Kayıt tarihi
: 25.11.06
 
 

Emekli doğa aşığı, iki üniversite bir ilk öğretim okuyan üç kızı olan her konuda bilgiye aç dilinin ..