Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Kainatta nokta, nokta da kainat olan "İNSAN" İnsanı keşfetmek için cıkılan yolda bir yolcu sadece. "İnsan sırrı arar, sır ise kendindedir." Tüm hayat kendinden kendine yapılan yolculuktan ibaret.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Gelecek kaygısı

Merhaba, Merve hanım."Çünkü ruhlarımız çok yoruldu kah geçmişte kah gelecekte "demişsiniz ya, işte cevabı da vermişsiniz zaten, mutluluk "AN"ı yaşayabilmekte gizlidir. Şimdide kalabilmenin de yolu yordamı vardır.Bu bir yolculuktur, kendi içimizde yapacağımız ve yine kendimizi bulacağımız,(insanın,özünde taşıdığı, hiç tanımadığı yüzü ile, kendisi ile tanıştığı muhteşem an) bir tanışıklık anıdır, MUTLULUK.

18 Temmuz 2013 10:33
Öze Ulaştır Beni

Merhaba, yokluk makamlarını (ef'âl,sıfat, zat)yaşamak,okyanusa karışan bir bardak su misalidir. Karıştıktan sonra ise ne bardak kalır, ne de su. Aradığımız öz (okyanus ) içimizde çağlar durur. Sevgili Yunus Emre'nin de dediği gibi; suyum alçaktan çekerim, dönüp yüksekten dökerim ,görün ben neler çekerim, derdim vardır inilerim. O okyanusa karışmak insanı şair de yapar, yazar da yapar. Mübarek olsun,kolay gelsin. Sevgiler.

28 Haziran 2013 12:43
Kızıma, Oğluma

Merhaba Ayşegül hanım, tüm annelerin gönlüne DİL olmuş, evlat sevgisini çok güzel anlatmışsınız. Anneler sayılamayacak kadar çok. Ama " annelik duygusu " tek. Başka bir şekli yok değil mi? Teşekkürler.

10 Mayıs 2013 13:29
 
Toplam blog
: 57
: 4512
Kayıt tarihi
: 19.12.12