Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Nisan '14

 
Kategori
Güncel
 

Nobel Barış Ödülü için aday Abdullah Öcalan!

Nobel Barış Ödülü için aday Abdullah Öcalan!
 

Bu dünya zalimlerin,kötülerin !


İnanılır gibi değil !

Nobel Barış ödülü binlerce masum hayatı söndüren, şehit ailelerinin kor ateşle yanan yüreklerindeki hasret, sevdiğine kavuşamadan kara toprağa giren, gençliğinin ilkbaharındaki heyecanı yarım kalan hayatlar, ülkedeki huzursuzluk, fakirlikten, cehaletin karanlık ıssızlığındaki, beyni yıkanmış, masum kürt gençlerine  dağları mesken kılan, kamplarda, istediği kadınla beraber olan, istediğine işkence eden, Sayın (!) Öcalan diktatörlük için gerekli tüm özelliklere sahip bir adam.

İmralı'daki bu adamın ölüm cezasına mahkum edilmesi gerekirken, Türkiyemizin sürekli sıkıntı içinde olmasını hedefleyen güçlerin bize yaptığı bir zulümdür bu kişi. Yolsuzluklar, akıl almaz rakamlar, para sayma makinaları, tüm bu karanlığı aydınlatanların cezalandırılması, hırsızlığı yapana değil, onun hırsızlığını ortaya çıkarana verilen cezalar, insanları yerlerinden yurtlarından etmek, zaten bütün bunları anlamakta güçlük çekerken...

Birini ölümüne döverken, elim acıdı diyerek şikayet edenlere verilen güç, manidar !

Abdullah Öcalan Nobel Barış ödülüne aday gösterilmiş olduğunu okuyorum!

Neler oluyor?  Dünya bu kadar kirlendiyse, artık namuslu dürüst insanlar yerden yere vuruluyor, zalimler baş tacı ediliyorsa; ben artık bir uzay gemisine binip, bir daha dönmemek üzere erdemli, iyi insanların olduğu başka bir planete gitmek istiyorum.

Bu ne biçim paralel ?

 
Toplam blog
: 258
: 2037
Kayıt tarihi
: 09.11.06
 
 

Ben İngilizce öğretmenliği yapan yurdum insanıyım. Yalnız öğrencilerim yetişkin arkadaşlar. Devlet m..