Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Eylül '17

 
Kategori
Sağlıklı Yaşam
 

Non- İnvazif (Kansız, Ağrısız, İlaçsız) Chek-Up

Non- İnvazif (Kansız, Ağrısız, İlaçsız) Chek-Up
 

Kuantum Biofeedback ile Niteliksel Check-up

İnsanların ve maddelerin elektromanyetik titreşimlerini kullanarak etki eden, hiçbir yan etkisi olmayan, kanıtlanmış, ağrısız ve ilaçsız, non-invaziv (kansız), biolojik bir yöntemdir.

Kuantum biofeedback sistemi vücuttaki vitamin düzeyleri(Avit, B1-20 vit,C vit, D vit, Evit, K vit, CoQ seviyeleri, yağ asitleri, colesterol, trigliserit,,amino asitler, mineraller( sodyum, potasyum, gümüş, fosfor ve diğerleri), enzimler, kan değerleri, toksinler, hormon düzeyleri(serotonin,dopamin,fsh,tiroid ve diğerleri),karbonhidrat metabolizması, protein metabolizması,sindirim sistemi ve barsak florasi,allerjiler, genetik yatkınlıklar, vücudun toxisite durumu,  hastalıklar ve hastalık riskleri, bilinçaltı duygusal travmalar, geçmiş yaşam blokajlari, beyin dalgaları, iç organların sağlık ve dengelerini ölçer ve tespit eder.

Modern tıpta olduğu gibi niceliksel değil, niteliksel analiz yapar ve tüm değerleri dengeye getirmeye yönelik terapi uygular.

Quantum Biofeedback holistik tıp için tasarlanmış bir NASA teknolojisidir ve spirituel yönü olan tek titreşim tıbbı yöntemidir.

DR.SILA ÖZDEMİR
kuantumbiofeedback@gmail.com
www.facebook.com/doktorkuantum

 

 
Toplam blog
: 26
: 637
Kayıt tarihi
: 10.09.17
 
 

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu Uzman Doktor. Academy od Memphis/doctor Alanlar: Tıp, ..