Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Ağustos '07

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Non Stop Dance

Non Stop Dance
 

Bugün öğleden sonra MB yazarlarından İlyas Bayram ile birlikteydim. Oldukça heyecanlı görünüyordu. 08 Eylül İzmir toplantısının dökümanı elinde, ' Başka ne yapabiliriz ' diyerek toplantıyı en güzel hale dönüştürmenin yollarını arıyordu...

Toplantı için buluşma yeri Fuar Basmane kapısının karşısındaki Pamukkale Turizm' in ana binası önü olarak düşünülmüş. Buluşma saati ise 11.00...Erken kalkan yol alır mantığıyla hareket edecek olursak, buluşma saatinden önce gelen arkadaşlar fuarı doyasıya gezebilecekler. Fuarda sizler için önceden düşünülmüş görevli arkadaşlar da olacak ve misafirlerimize yardımcı olacaklar.

Saat 11.00 de başlayacak olan yolculuk Gündoğdu ve Cumhuriyet Meydanı' nın yer aldığı, şarkılara konu olan Kordon Boyu' nu tanıtmakla başlayacak. Konak' tan M.K. Sahil Bulvarını izleyerek Üçkuyular' a varılacak.
Sonrasında otoyol' a çıkarak İzmir' i seyretme planı var. Daha sonra Buca-Kaynaklar' daki Gölet alanına gidilerek 30 dk. lık ilk mola verilecek.

Sırada Karşıyaka var. İkinci mola Karşıkaya' da düşünülmüş. Ücretsiz dağıtılan lokma İzmir halkını şaşırtmasa da İzmir dışından gelenleri en başta da beni oldukça şaşırtmıştı. Bu kadar lokma muhabbetinden sonra İzmir' in ünlü lokmasından misafirlere de ikram etmezsek olmaz. Lokmalar yenilip araçlarla Karşıyaka turu da yapıldıktan sonra 14.00 arabalı vapuru ile Bostanlı' dan Üçkuyular' a gidilecek.

Üçkuyular iskelesine kadar 30-35 dk sürecek olan deniz yolculuğu sonrası aynı araçlarla İnciraltı, Bahçelerarası, Narlıdere, Sahil Evleri tanıtılarak yolculuk ve gezi son bulacak.

İşte eğlence başlıyor, ' Hoş geldiniz ' komitesiyle karşılaşabilirsiniz. Önlem olarak siz de evinizden gelirken yanınızda, ' Hoş gördük ' tabelası getirirseniz karşılama komitesine karşı mahçup olmazsınız.

Kokteyl sonrası yemek saatine kadar yeni dostluklar edinebilirsiniz. Hatta vaktiniz kalırsa yazar arkadaşları da çekiştirmeyi unutmayın. Bunu yaparken dikkatli olmanızı öneririm. Çekiştirdiğiniz arkadaş piknik alanından çıkarak yavaşça arkanızdan gelip, ' böööö ' diye sizi korkutup intikam alabilir...

Bu kadar gezdikten sonra acıktınız tabi. 9 çeşit Ordöv tabağı ve salata. Yanında da iki çeşit ara sıcak ve börekle devam eden mönüde ana yemek olarak garnitür, parmak patates ve pilav, beyaz et, kırmızı et servisi yapılacak. Para verdik yiyin diye her sunulanı sonuna kadar yerseniz mide fesatına uğrayacağınız kesin. Hasta olup oralarda hiç bizi uğraştırmayın. Daha sırada isteğe göre tatlı veya meyva ikramı da var.

' Biz yedik Allah artırsın, sofrayı kuran kaldırsın' deyip yemek faslına son noktayı koyalım.

Bütün bu etkinliklerin yanısıra limitsiz içki de dahil olmak üzere ödenmesi gereken toplam bedel 50.00 YTL.
Katılmak isteyenlerin kişi sayısını 11 Ağustos 2007 saat 20.00 ye kadar bildirmeleri gerekiyor.

İzmir dışından gelecek konuklar için Marla Otel' de çift kişilik 6 odanın rezervasyonu yapıldı. Bunun dışında konaklamak isteyenler 03 Ağustos' a kadar bilgi verebilirler.

Eğlenceyi de unutmayalım. THM ve TSM nin yanısıra en sevilen Türkçe Pop müzik parçalarını dinleyebileceksiniz. KARAOKE çılgınlığına sizler de katılabilirsiniz. Şiirseverler de üzülmesinler. Programda en güzel şiirler sizler için özenle seçilmiş.

Ve tabii ki NON STOP DANCE...

 
Toplam blog
: 1929
: 661
Kayıt tarihi
: 11.11.06
 
 

  Hayatı ciddiye almam, emeği çok ciddiye alırım. Dünyanın en vazgeçilmez üçlüsü; çocuklar, çiçek..