Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Şubat '13

 
Kategori
Güncel
 

Normal doğum diye bebeğin kafası koparıldı…

Normal doğum diye bebeğin kafası koparıldı…
 

Sağlıkda rezaletler sınır tanımaz oldu. Nereye baksanız kötü kokular geliyor. Halkı özel hastanelere satmanın sağlıkda devrim olduğunu iddia edenlerin yarattığı rezaletlerden ikisini aşağıda bilgilerinize sunacağım.

Cinayet gibi normal doğum:

Hakkari devlet hastanesinde yaşananlardan sonra Bebeğin babası Murat Erdin’in Hakkari Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunduğunu aktaran SES Şube Başkanı Metin Demirer, şunları kaydetti: “5 Şubat Salı günü doğum sancılarından dolayı Hakkari Devlet Hastanesi Doğumhanesi’nde tedavi altına alınan Ayşe Erdin isimli hasta, doğum esnasında yapılan müdahale sırasında bebeğin başının gövdesinden koparıldığı haberini, hasta yakını olan Murat Erdin’in Hakkari Cumhuriyet Başsavcılığı'na yaptığı suç duyurusu ile öğrenmiş bulunmaktayız. Hasta yakını Murat Erdin ile yaptığımız görüşme sonucunda ise ‘Doktor bana riskli bir doğum olacağını, önce normal doğumu deneyeceğini riskli olursa o zaman sezaryen yapacağını belirtti. Doğum sırasında doktorlarda bir panik yaşandı. Doktor beni çağırıp bebeğin kafasının doğum esnasında koptuğunu, eşimin yaşamının da riske girdiğini söyledi’ şeklinde tarafımıza bilgi verdi.”

Bir başka rezalet de Ankara'dan.

10 yıldır hastanelerde yaşanan dönüşümünün tam karşılığı Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi’nde yaşanan rezalet olsa gerek! 2-3 çocuğun aynı yatakta kaldığı, yerlere serilen yataklarda tedavi olduğu, hınca hınç dolu bir çocuk acil servisi var Ankara’da. Pislik içinde, havasız, sağlıklı girenin hasta çıkacağı bu acil serviste çalışanlar da; anneler, babalar da isyan ediyor!

Video görüntülerini http://www.evrensel.net/news.php?id=48451 adresinden izleyebilirsiniz.

İzmir 2013-02-21

 
Toplam blog
: 1508
: 1688
Kayıt tarihi
: 16.07.08
 
 

Yetmişiki yaşında iki çocuk ve iki torun sahibi bir erkeğim.. Lise mezunuyum. Uzun yıllar esnaflı..