Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

5-6 yıl üniversitede okudum. Mühendis oldum. İlgi alanları geliştirdim. Mesela dinlemek. Çevremdekilerin anlattıklarını dinlemeyi severim. Genelde de konuşmak yerine konuşturmayı yeğlerim. Bu satırları da milliyet block pardon blog servisi ricası üzerine yazdım. En sevdiğim hayvan kedi, en sevdiğim oyun tavladır. Hayatta şans fa..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
2013 Eurovision'u protesto haklı fakat...

Son 8 yıldır isveç, Hollanda ve ABD de çalışan biri olarak yazıyorum. Eurovizyon iç politikaya yönelik yapılan bir gösteri değildir. Bu yarışma dış politikada kültürel olarak ben de varım demek demektir. Siz Türkiyeden kapı komşunuz ile çay içerken aman Eurovizyondan ne olacak diyebilecek bir iç dünyasında yaşıyabilirsiniz ama ülkenin propagandası yurt dışında da yapılır. Bu sene katılamamızın altında eğer iç propagandaya göre bakar da haklılar derseniz propagandanın güttüğü koyunlardan biri olursunuz. O yüzden kafanızı çalıştırın. 2013 yarışmacılarına baktınız mı hiç? Yenileri bilmezsiniz ama Almanya, Hollanda ve İrlanda dünyaca ünlü müzisyenlerini gönderiyorlar. Paraya bayıldıklarına göre reklamlarını ve kendi propagandalarını yapmayı önemsiyorlar. 2003de kültürel platformda zirvedeydik. Şimdi bir makedonya kadar bile çaba sarfedip de birini çıkartamıyoruz. O finaldeki direkt üyeler falan da organizasyona en fazla parayı aktardıkları için ordalar. Parayı veren düdüğü çalar.

24 Nisan 2013 00:20
Abla? Abi?

Son cümle çok iyiydi :)

03 Şubat 2009 18:54
Gazze Günlüğü

O yüzden ölmelerini engellemek gerek. Yalnız türkiye basının özellikle çocukları ön plana çıkararak üzülmesini anlayamıyorum. ABD 6 yıldır ırakta. Ölenlerin haddi hesabı yok. Şu israilin operasyonu esnasında olan tantananın onda biri olmadı. Elbette çocuklar da ölecek, kadınlar da ölecek, erkekler de ölecek. acı ama böyle. Askeri operasyonda insanlar birbirine maalesef çiçek atmıyor. O askeri operasyonun başlamasını önleyebilecek miyiz? önleyemeyeceksek televizyonda first ladyler ile kimse zırlamasın.

11 Ocak 2009 01:12
 
Toplam blog
: 5
: 561
Kayıt tarihi
: 23.06.07