Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Tevellüdüm 1970, evliyim ve bir oğlum var. Nedense iflah olmaz bir muhalifim. Doğma büyüme İstanbul Fatih' liyim, şu anda Kadıköy'de yaşıyorum. İş demişken, İnsan Kaynakları ile uğraşıyorum. Hayatımda hiçbir zaman hazır cevap olamadım, belki o yüzden yazarak kendimi ifade etmeye çalışıyorum. Kısa ve eleştirel yazmayı, taşl..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Beşiktaş berabere

Sivok'un, Toroman'ın, hele Fabian'ın ne ahlaksızlığını gördünüz? Pes yani, saçı çekilen Toroman, tokadı yiyen Kaş, haksız yere atılan Fabian. Ben size bundan sonraki yazılarınızda başarılar diliyorum..

28 Nisan 2010 18:50
Beşiktaş berabere

Muhtemelen Ligtv sesi kısmıştır da ondan duyulmamıştır. :-) Fenerli olduğunuz halde Beşiktaş'ın hiçbir iddiasının kalmadığı sıradan bir lig maçını yorumlayarak, her satır arasında Beşiktaş'a inceden inceye dokundurup, hala geçen haftanın skandal kararlarını haklı çıkarmaya çalışmanız, tüm gerçek Fenerli dostlarımızın aslında vicdanen rahat olmadığını gösteriyor. Mesele verilen ya da verilmeyen penaltı değil. Beşiktaş'ın kadrosuna da hiç takılmayın, sezon boyunca farklı değildi ki Beşiktaş. Kaldı ki, Fenerbahçe gibi bir takımla deplasmanda oynarken Denizli taktiğini buna göre yapmıştı. Alex'in erken golü gelmeseydi muhtemelen Beşiktaş ikinci yarının ortasından itibaren inisiyatifi alarak galip gelmenin hesaplarını yapacaktı. Neticede bu bir oyundur ve stratejileriniz sonuç vermeyebilir. Ancak Bilica gibi Emre gibi spor ahlakından yoksun oyuncuların şerefiyle oynadıklarını kimse bana anlatamaz. Onlar ancak meslektaşlarının ekmeğiyle oynarlar. Sevgilerimle...

26 Nisan 2010 21:51
Beşiktaş berabere

Tutmadığınız bir takım hakkında detaylı yorum yapmamanızı tavsiye ederim. Beşiktaş'ı ve Çarşı'yı yakından takip etseydiniz, Sivok'un pozisyonundan sonra tüm tribünlerin pozisyon penaltı diye bağırdığını bilebilirdiniz. Biz ne lehimize, ne de aleyhimize olan olan hataları tasvip ederiz, nalıncı keseri gibi kendimize yontmayız. Bizim için kazanmak herşey değildir. Ancak şerefimizle oynayıp, hakkımızla kazanırsak mutlu oluruz.

25 Nisan 2010 18:41
 
Toplam blog
: 9
: 1126
Kayıt tarihi
: 05.07.06