Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Nisan '16

 
Kategori
Sosyoloji
 

Nötralizm (Neutralism) ve Natural Demokrasi

Nötralizm (Neutralism) ve Natural Demokrasi
 

Yeni Dunya...Merhaba!


Nötral bir zeminde güçlü bir çekim kuvveti vardır. Yani okyanus Nötral bir zemin ve üstünde çok yükler kaldırır. Gemiler, tankerler, uçak gemileri vb. Tüm bunlar yasaları ile yüzdürülür. Yoksa altına alır çürütür.
Nötralizm güçlü bir zemindir. Natural Demokrasi onun gemisidir. Siz bu gemiyi- demokrasiyi kurallarına, okyanus yasalarına göre işletirseniz karaya varırsınız!
Dünya Rejimleri bir bilinç büyümesine kadar çok acı çektirdiler. Hiç bir rejim yoktur ki toplu katliamlarla rejimini sürdürmesin!
Karşıtlıkları besleyerek, birbirlerinin şiddetlerini arttırarak rejimlerini yaşatmaya çalıştılar.
Stalin- Hitler karşıtlığı en somut örnektir.

Orta bir yol, akar bir yol olan NATURAL DEMOKRASİ- NÖTRALİZM Bu şaşkınlığın ve beceriksizliğin ve kötülüğün karşısına bir vicdan ve doğru yasaların hatırlatıcısı olarak çıkacaktır. Gemi okyanusta usta bir kaptanla yol açacaktır!
Mürettebat artık acı çekmeden dünya dönecek, gemi gidecektir!

...

İyiliğin ve kötülüğün ötesinde bir yerdir; NÖTRALİZM. Doğanın evrimsel kültüründe ve gelişiminde yeri, her zaman MUTLAKTIR. Mutlak olan, doğanın evrimsel motor gücüdür; değişmezdir,güçlüdür ve eylem ve sükûnetin barındığı göbek taşıdır. Nötralizim, bu bilgeliğin vitrini ve vekalet gücüdür.

 Her eylem, geçmiş düşüncelerin bireysel ve kolektif dimağından beslenir! Ve bugünkü düşüncelerimiz bir sonraki zamanların eylem ifadesidir. İnsanı yanlış düşünceye sevk eden, onu kuşatan dogmatik baskılamadır. Eylemi doğru kılan, bağımsız ve mutlak ruhumuzun işbirliğidir. Zekamız eylem doğruluğunun tek anahtarıdır ve bağımsızlık zemininde beslenir. Yanlış eylemlerimiz, iyilik ve kötülük bilinci doğurur ve yorucudur. Doğru eylem en az enerji ile yaşamına katılır seni, mutlu ve uzun ömürlü kılar.

...

Şimdiye kadar ideal olmayan araçlar kullanıma sunuldu. Çevreye çok kir bırakan otomobiller, trenler, kamyonlar, kömür sobaları, santralleri vb. aynı paralelde de ‘’Kirli Rejimler’’ ve onun bindirmesi dayatma ‘’Demokrasiler!’’ İnsan bilinci ve bütünlüğünü de kirletip kullanıma sundular!

 Kirletilmiş İnsan, kirli araçlar ve rejimlerle bugünlere kadar getirildi!

 Eski Alışkanlıkları kullanan oligarşiler, bu sürecin getirisi ile çok zenginleştiklerinin bilinci ile aynı süreci din şırıngalayarak evrensel sömürüyü inşaa etmekteler!

 Tüm fetvaları sömürü üstüne değil, Cennette ne gibi b...yiyecekleri üstüne ütopik safsatalarla...

 İnsanlığın en gizemli duygularını palazlayrak işgal etmişlerdir!

ve bu durum, kirletilen insanlikla birlikte ve kirlenen bu insanligin kirletigi cevreyi bizim kucagimiza getirip birakmistir!

 Nötralizmin eleğinden bu gibi aşağılık sömürüler geçemez. Ve İnsanın yer yüzü kozmik yasaların ayırdımı ile uyaracak, uyanacak bir bilgelikle huzurlu nefes almaları sağlanacaktır!

natural zeka vicdan yuklemlidir. bagimsiz zeminde beslenirken, yasami ve hayatin dokusunu da bozmadan sonsuzluga akitacak bir natural guctur, ayni zamanda...

 Nötralizm ‘Aydınlık günyüzü’nü tüm yaşamlara gösterecek, yol verecektir!

 Halk düşmanı kan emicilere fırsat vermeyecektir. Bu yoksunluğa zaten gerek duyulmayacaktır!

 NÖTRALİZMİN ÇEKİRDEK BİLGİSİ BUDUR!

 Yaşasın Nötralizm!
   Yaşasın Natural Demokrasi!
   Yaşasın Mutlu İnsanlar!
   Yaşasın yeni Dünya!

Kalenderce Nijmegen Hollanda. 24 Nisan 2016.

 

 
Toplam blog
: 164
: 239
Kayıt tarihi
: 23.02.09
 
 

Kalenderce yaşarım. Okurum, gezerim, Çocukluğum şanslıydı; özgürlük en büyük mükafatım. Hiç bir kal..