Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Nisan '15

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Nudist sandaletler bu yaz da büyüleyecek

Nudist sandaletler bu yaz da büyüleyecek
 

Görünen o ki, her devrin ayakkabısı olma yolunda hızla ilerleyen Nudist sandaletler bu yaz da popülerliğini koruyacak. Çünkü minimal ve zarif çizgilerle tasarlanan bu sandaletler sihirli dokunuşa sahip

 

acık-renk-nudist-sandalet-modeli

Biz kadınların tek vazgeçemediği tutkusu kuşkusuz ki, ayakkabılarımızdır. Öyle ki, ‘Bir adaya düşsem yanıma alacağım 3 şeyden biri en sevdiğim ayakkabılarım olur’ cümlesini söyleyecek kadar da korkusuz olabiliriz. Ama haklı da sayılmaz mıyız?

Yani düşleyin bir, en sade kıyafetin altına giyilen şık bir ayakkabı nasıl da görünüşü bir anda değiştirir. Sinderalla etkisiyle bir an da herkesi büyüleyebiliriz güzel tasarlanmış bir ayakkabı ile. İşte belki de ayakkabıların bu sihirli gücü bizi kendine bağlar.

Bir de tabii her devrin ayakkabı modelleri vardır ki bizler için vazgeçilmezdir. Örneğin, Nudist modeller… Hollywood yıldızları sağ olsun, onlar sayesinde çok sık görmeye alıştığımız bu modeller, zamansız tasarımların arasında yerini ayırtmaya başladı bile.

HOOLYWOOD’UN GÖZDESİ

Bu modeller kurtarıcı bir rol üstlenmesinin yanı sıra büyüleyici bence. Yani ister kot pantolonla ister kalem etekle ister gece elbisesi ile ister kot şortla birlikte giyelim her kıyafeti tamamlayan bir işleve sahip.  Nudist modeller bu şahane özelliği ile başta Hollywood yıldızları olmak üzere hemen hemen birçok kadının da gözdesi.

Guardian raporlarına göre 2014 yılında kırmızı halıda Nudist modeller birçok yıldızın da tercihi olmuş. Özellikle geçtiğimiz yıl kırmızı halı törenlerindeJennifer Lawrence, Taylor Schilling, Claire Danes ve Emmy Rossum şık elbiselerinin altına Stuart Weitzman imzalı Nudist  sandaletleri giymeyi tercih etti.

Minimalist ve zarif bir izlenim yansıtan Nudist sandaletleri tercih eden diğer ünlüler ise, şarkıcı Taylor Swift, sevilen aktirist Blake Lively, Rihanna, Diane Kruger gibi yıldızların da gündelik hayatında en sık giydiği sandalet diyebilirim. Bu modelin siyah rengi en çok tercih edilenler arasında yer alsa da ‘Nude’ renginin de beğenisi hatr-ı sayılır derecede. Bunun nedeninin ten renginin bacakları uzun göstermesinde yattığını söyleyebilirim. İtiraf ediyorum, ben de pek uzun boylu sayılmam ama Nudist sandalet giydiğimde tüm selvi boylu kadınların endamını hissediyorum kendimde sanki… Aynı 1.52 cm boyundaki Kourtney Kardashian gibi… O da benim gibi bu sandaletin sihirli etkisinden yararlanıyor, anlaşılan. Yok yok, bu Hollywood yıldızları işini biliyor…

Piyasaya sürüldüğü günden beri büyük ilgi gören ve popülerliğini koruyanNudist sandaletlerin renk ve desen seçenekleri de mevcut. Yani öyle bir iki renkle sınırlı değil. Bu da güzel haber tabii. Feminen bir görünüm sunsa da maskülen kıyafetlerle bütünlendiğinde de kıyafetin özelliğine uyum sağlayabiliyor.

Kuşkusuz ki her devrin ayakkabısı olma yolunda hızla ilerleyen Nudist sandaletleri bu yaz da çok sık göreceğiz. Çünkü minimal ve zarif çizgilerle tasarlanan bu sandaletler sihirli dokunuşlara sahip.

GELİN ÜNLÜLERİN NUDİST ÇILGINLIĞINA GÖZ ATALIM:

DIANE KRUGER

hbz-Diane-Kruger-article-embedd

REESE WITHERSPOON

reese witherspoon

JENNIFER LAWRENCE

24309

ROONEY MARA

rooney mara in givenchy

TAYLOR SCHILLING

taylor-schilling-at-65th-annual-primetime-emmy-awards_5

http://blog.adimadim.com.tr/nudist-sandaletler-bu-yaz-da-buyuleyecek/

 
Toplam blog
: 16
: 591
Kayıt tarihi
: 17.03.07
 
 

10 yıllık gazetecilik mesleğimi hayalim için bıraktım. Ve şimdi Yaratıcı Drama Eğitmenliği üzerin..