Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Şubat '16

 
Kategori
TV Programları
 

Nurella'nın dönüşü İvana Sert krizine yol açtı!

Nurella'nın dönüşü İvana Sert krizine yol açtı!
 

İşte Benim Stilim isimli modadan başka her şeye benzeyen bir formata sahip olan programla ilgiil haberler arka arkaya geliyor. Bilindiği üzere programın ünlü kadınların yarışmacı olarak yarıştığı sezonu Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu olmadan başlamış ve reyting anlamında inanılmaz bir düşüşle karşılaşmıştı.

Programın önceki sezonunda jüri olarak sahne alan Nur Yerlitaş ile parada anlaşamayan ve yerine Neslihan Yargıcı'yı getiren ekip, düşük reytingler yüzünden hatasından dönerek Nurella'nın istediği parayı kabul etmişti. Bu kabul olayının ardından ''koltuğumu özledim.'' şekilde numaradan bir açıklama yapan Nur Yerlitaş'ın geri dönüşü bu sayede resmen kesinleşmişti.

Bu durum kulislerde programın nasıl bir reyting seviyesine ulaşacağına dair yorumların yapılmasına neden olmuş ve sosyal medyada da ciddi şekilde tartışma konusu olmuştu.

Bu tartışmalara yeni bir kriz daha eklendi. Bu krizin tarafını programın diğer jürisi İvana Sert oluşturuyor.

Nur Yerlitaş'ın istediği 400.000 TL'lik ücreti duyan ve kendisinin aldığı 200.000 TL'lik ücrette yükseliş isteyen Sert, yapımı ayrılmak ile tehdit etmiş. Yani '' ya o ya ben'' gibi bir rest çekmiş.

 

İşin bu haber kısmını geçersek...

 

Haftada 5 bölümden ayda 20 bölüm eder. Aylık 200.000 TL alan bir insan bölüm başına 10.000 TL alıyor demektir. Be arkadaş, senin bir günde aldığın parayı insanlar 1 yılda zor kazanıyor. Hiç mi doymak bilmiyorsunuz da böyle taleplerde bulunuyorsunuz anlamıyorum vallahi.

Hayır sanırsın kültür sanat programında bulunuyorlar. Durumu bu kadar dramatize etmenin ne anlamı var şimdi?

Atalarımız boşuna ''Tok, açın halinde anlamaz.'' dememiş.

Al birini, vur ötekine işte.

 

ANIL KOLDAŞ

twitter.com/koldasanil

koldasanil@gmail.com

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..