Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunuyum. Üsküdar'da serbest avukat olarak çalışıyorum. Herkesin eşit olduğu ve adaletin herkes için gerekli olduğu düşüncemi her şeye rağmen koruyorum.

 
 
Bir Kurtuluş Savaşı Yılları Hikâyesi Kara Zıpkalılar

"1923 yılında Ankara'da bir çatışmada şehit düşer" Bu kadar mı? Ne tür bir çatışma bu? Nasıl gerçekleşmiş, kimin emriyle, ne sebeple? Bunlar belirtilmemiş. Belki de bilinmiyor, daha da kötüsü, biliniyor, gizleniyor! Ama, tarih anlatılıyor gibi yapılıp unutturuluyor. Bunu yapmayın. Bu sizin paçanıza yapışır yarın.

31 Temmuz 2013 15:12
TFF, Fenerbahçe'yi mi kurtarıyor !

Türk futbolu ve özelde son zamanlardaki gelişmeler hakkındaki düşüncem; "herkes temiz sadece Fenerbahçe kirlidir" şeklinde değil, Türk futbolunun içinde barındırdığı ilişkiler nedeniyle kirlendiği ve bu haliyle bir "Türk futbolu"ndan bahsedilemeyeceği şeklindedir. Burada FB futbol takımının gözönünde olması, lokomotif olması, spor basınında ağırlıklı olması nedeniyle doğaldır. Ancak hemen hiç bir futbol takımımız bu kirlenmeden azade değildir. FB çevresinin farkı, elinde bulundurduğu medya gücü nedeniyle gelişmeleri "herkes bize saldırıyor"a dönüştürmeye çalışmasıdır. Özet olarak kimse "Türk futbolu"nu düşünmemekte, herkes kendisini aklamaya/paklamaya, kirli olan kendisini bize pirü pak gibi takdim etmeye çalışmaktadır ki, en basitinden bu bizi kazıklamaya çalışmaları demek olur. Bunu kabullenmek ise tamamen mazoşistik bir durumdur ki, taraftarın keyfine kalmış bir şeydir.

06 Mayıs 2012 06:31
Yeni dünyada rollerin üstlenilmesi ve İsrail–4

Ortaçağ'da başlayan Haçlı Seferleri Kudüs'te Hristiyan Krallığı'na destekle sonuçlanırdı. Amaç, İslam coğrafyasının orta yerinde bulunan Kudüs'te Hristiyan Avrupa ve Vatikan'ın ileri askeri üssünü bulundurmaktı. Bu Hristiyan Krallık bugün de İsrail'dir. Nüfusu yine Avrupa'dan taşınma, askeri gücü Avrupa destekli, tamamen Avrupa malı yapay bir devlet(imsi)tir. Günümüzdeki tek değişiklik, Kudüs Krallığı(İsrail) desteğine ABD'nin katılmış olmasıdır. Fark ise, henüz bir Selahaddin'in ortaya çıkmamış olmasıdır.

04 Mayıs 2012 15:18
 
Toplam blog
: 2
: 540
Kayıt tarihi
: 10.02.12