Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Ocak '16

 
Kategori
TV Programları
 

Nurgül gidiyor yerine ''O'' Geliyor!

Nurgül gidiyor yerine ''O'' Geliyor!
 

Star'ın sevilen dizilerinden olan Paramparça setinde yaşanan sıkıntılar geçtiğimiz günlerde su yüzüne çıkmıştı. Bu sıkıntılar önceleri basit durumlar iken kısa zaman içerisinde içinde çıkılmaz kördüğümler haline gelmişti. İşte bu durumlar yüzünden dizinin başrol oyuncuları Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya'nın arası açılmış, bu ikiliye birlikte sahne yazılmamasına dikkat edilmişti.

Dizinin hikayesinin yönü tam iki karakterin birlikteliğine kaymış, bu durumun yaşanması hikayeyi yine değiştirdi. Buna bir de Nurgül Yeşilçay'ın diziden ayrılma kararı alması eklenince olaylar iyice karıştı.

Nurgül Yeşilçay'ın 52.bölüm itibariyle diziden ayrılacağı belli olunca, yerine kimin geleceği konusunda tartışmalar yaşanmış ve çeşitli iddialar ortaya atılmıştı. Bu konuda son iddia ise çarpıcı bir ismi kapsıyor.

Nurgül Yeşilçay'ın diziden ayrılmasının sıkıntı yaratabileceğini ve onun yarattığı boşluğu doldurmak adına hızlı davranmak isteyen ekip Yeşilçay'ın yerine son olarak Şeref Meselesi dizisinde izlediğimiz Şükran Ovalı'ya teklif götürdü.

Avrupa Avrupa, Reis, Bez Bebek, Cinayet, Kötü Yol, Şeref Meselesi gibi dizilerde yer alan 85 doğumlu olan Şükran Ovalı yaklaşık 7-8 yıldır ekranlarda görünüyor. Ancak fark ettiyseniz, Şükran Ovalı'nın yer aldığı dizilerin çok uzun sürdüğünü söyleyemeyiz. Kaderin cilvesi işte.

Hal böyleyken, olası bir Şükran Ovalı hamlesinin nasıl bir etki yaratacağını kestirmek zor. ''Acaba Nurgül Yeşilçay ne yaşadı da diziden ayrılmak istiyor?'' şeklinde akıllara gelen sorulara mantıklı bir cevap bulmak şimdilik zor.

Nurgül Yeşilçay'ın uzun süredir tutmuş olan ender işlerinden olan Paramparça'ya ne şekilde veda edeceğini 52.bölümde göreceğiz.

Açıkçası Şükran Ovalı'nın işi de çok zor. İnşallah oyuncu şansı yanında olur.

 

Anıl Koldaş

twitter.com/koldasanil

koldasanil@gmail.com

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..