Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Mart '16

 
Kategori
TV Programları
 

Nurgül'süz Paramparça'ya Kırgın Çiçekler şoku!

Nurgül'süz Paramparça'ya Kırgın Çiçekler şoku!
 

Bilindiği üzere son 1-2 haftadır gereksiz bir polemiğin canlı şahitleri oluyoruz. Star ekranlarında yayınlanan Paramparça dizisinin eski başrolü Nurgül Yeşilçay ile erkek başrol Erkan Petekkaya arasında yaşanan öpücük ve mobbing iddialarının arasında kalarak karar veremeyen insanlar olarak bulunduk.

Hal böyle iken Paramparça'ya Nurgül Yeşilçay'ın yerine giren ve kısa zamanda uyum sağladığı düşünülen Şükran Ovalı'nın dizi üzerinde yaratacağı etki büyük bir dikkat ile takip ediliyordu. Nurgül Yeşilçay'ın boşalttığı kadın başrolünü boşta bırakıp Ebru Özkan ile diziye devam etmek yerine yepyeni bir karakter ile diziye hareket getirilmek istendi. Bu isim de en son Şeref Meselesi dizisinde gördüğümüz Şükran Ovalı oldu.

Doktor karakteri ile hırçın ve güzel bir kadın imajı veren Şükran Ovalı'nın performansı yeterli görülse de, reyting anlamında beklenen yükseliş ve zirve hesapları tutmadı.

ATV'nin her bölümde trajedinin ve acının suyunu çıkaran dizisi Kırgın Çiçekler, Paramparça'ya bir türlü isim vermiyor. 4 kızın devamlı olarak ağlaması ve başına garip şeylerin gelmesi ile acıların zirve yaptığı dizi Kırgın Çiçekler ile Paramparça arasında şampiyonluk mücadelesi tarzında bir yarış sürüyor.

Geçtiğimiz haftalarda TOTAL ve AB gruplarında Kırgın Çiçekler'in , ABC grubunda Paramparça'nın liderliği söz konusu iken, bu hafta ABC'deki liderliği de Kırgın Çiçekler aldı ve 3'te 3 yaptı.

Nurgül'süz dizinin tadı olmadığını düşünenleri haklı çıkarak reyting sıralaması ve sonuçları ile Paramparça'ya bol sabır ve şans diliyorum.

Kırgın Çiçekler'e pes diyorum. Bu kadar acıya hayır!

 

ANIL KOLDAŞ

 

NOT : Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..