Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Eylül '09

 
Kategori
Reklam
 

Nuri sen daha komiksin..!!

NURİ SEN DAHA KOMİKSİN..!!

Evet 3 G nin ülkemize gelmesiyle GSM operatörleri arasında yeni bir yarış başladı..

Vodafone'nin futbolcu Tugay ile girdiği reklam macerası yeni bir ürünün bilgilendirmesi amacıyla yapılmış gayet başarılı bir reklam çalışması olmuş. Arka fonda verilen Zülfi Livaneli Özgürlük melodisi de ayrı bir hava katmış reklama..

Avea ise bu fırtınaya katılmak için güzel bir başlangıç yapmıştı Ozan Güven li Issız Adam ile dikkatleri üzerine çeken Melisa Birkan'lı güzel bir ekiple çalışılan, çarpışmayla başlayan bir aşkı konu edilen reklam ne olduysa arkası gelmeden kesildi. Oysa devamı olsa ciddi bi şekilde etkileyebilirdi hedef kitleyi..

Ve gelelim Türkcell'e 'merak ne güzel şey' sloganıyla başlayan ilk tanıtıcı reklam filmiyle biraz itici olan, daha sonra ki Sarp Apak lı vapurlu reklam filmiyle bu iticiliği arttıran Türkcell iki kız kardeşin uzak şehirlerde 3 G sayesinde görüşmesini sağlayan reklamları ile toparlandı..

Aslında Türkcell kimine göre itici gelen reklamları ile hedef kitlenin beyninde istenilen etkiyi yarattı ki ardından Hidayet Türkoğlu ile atağını sürdürdü.

Türkcell in 3 G farkı netteki hız varkı dedirttirdi, müşterilerine ve hedef kitlesine. Yanında ki oyuncu ile beraber sempatik bi hava katılan Türkcell reklamları istenilen satış oranlarını getirdi mi bilemem. Bildiğim uzun süre hafızalarımızda kalacak olan NURİ SEN DAHA KOMİKSİN repliğidir.

Küreselleşen dünyada rekabetin artmasıyla kimbilir daha ne reklamlar göreceğiz..

Artık bize düşen

ŞİMDİ REKLAMLAR..demek

NAZAN YAMAN

eylül 2009

 
Toplam blog
: 12
: 836
Kayıt tarihi
: 22.07.09
 
 

Halkla İlişkiler ..