Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 ocak 1969 doğumlu Gazi ün. Hazır giyim böl.mezunu. 2 çocuk annesi. Hala aktif olarak çalışan(tekstil). gezmeyi, spor yapmayı ve kitap okumayı seven biriyim. İnsanlık ve değerleri benim için çok önemlidir. Arkadaşlık ön plandadır.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Dikkat nezaket var

Nazik olabilmek ve nezaketle davranabilmek aslında edinilmiş bir davranış biçimidir.Ama ne yazıkki öyle zor hayat şartlarında yaşıyoruz ki bunları unutur hale geldik.Her şeye olumlu bakmakta yarar var ve inanın beni güldürdünüz,iyi bir elşetiri olmuş teşekkürler.

05 Ağustos 2008 12:14
Kadın bedeni artık "savaş alanı"

Aslında erkeklerimiz kendilerine,analarına,bacılarına,eşlerine ve kızlarına biraz olsun saygıları olsa idi tüm bunlar olmayacaktı.Ama ne yazıkki insanlarda ki kavga güdüsü ön plana çıktığında unutuluverir değerlerimiz.Namus için kavga bile edildiğinde namusa dil uzatılır.Acı veren de budur zaten.İnan arkadaşım bu yazının sahibinin bir erkek oluşu beni çok gururlandırdı.İnsanlığımızın değerlerini unutmayalım..Sevgi ile kal..

25 Haziran 2008 19:03
Başarılı iletişim aile içinde başlar

Sanırım bizler yaşamın hızlı koşullarına ayak uyduralım derken en önemli varlıklarımız olan çocuklarımızı,göz ardı yaptık.Bunun sıkıntısını da çocuklar büyüdükten sonra anlayacağız.Hem kişilik bozukluğu oluşacak hemde toplum içi davranış bozukluğu oluşacak.Ama yaşadığımız toplumda kaç kişi çocuklarına ayıracak zaman bulabiliyor.Yada kaç kişi çocuklarına rehber olabiliyor.Bende 2 çocuk annesiyim ve en iyi eğitimi sağlamaya çalıştım,kişisel gelişimleri içinde hep onlarla arkadaş olmaya özen gösterdim.Bunun önemini çok iyi bilirim.Yazınızı okurken geçmişi yaşadım biraz.İnanın herşey maddiyata dayanıyor.Gönül isterdiki tüm aileler,çokuk eğitiminin ve yetiştirmenin bilincinde olsunlar.Çokuklarımız aileleriyle yalnızlığı yaşamasınlar.

15 Haziran 2008 14:08
 
Toplam blog
: 4
: 1137
Kayıt tarihi
: 23.12.07