Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Nisan '07

 
Kategori
İlişkiler
 

O, sizin son nefesinizdir...

O, sizin son nefesinizdir...
 

Hiç bilmediğiniz uzaklardan, hiç bilmediğiniz biri çıkagelir birgün. Daha önce tanımamışsınızdır böyle birini. Bir anda giriverir yaşantınıza, ne zaman ve nasıl geldiğini bile anlayamazsınız. Aklınızdaki soru işaretlerini böylesine yok edebilenini görmemişsinizdir. Gerçek mi yoksa beşer kıyafeti giymiş bir peri midir; çözemezsiniz..

Aşktır o... Hayatınıza anlam katandır. Hissetmediklerinizi hissettiren, verdiği mutlulukla gözlerinizin ışıldamasını sağlayanınızdır. Yolları aşabilirsiniz uğruna, dağları delebilirsiniz. Hayatınızı onun için harcayabilirsiniz gözünüzü bile kırpmadan... Bir ömür peşine düşebilirsiniz. Asla terketmeyeceğini bildiğinizdir. Seveninizdir, sevgisine güvendiğinizdir. Sevdiğinizdir, sevincinizdir.

Yarendir o... Yalnız hissettiğinizde ilk aklınıza düşendir. Fırtınalar arasında sığınabileceğiniz en büyük limandır. Sizi kendinizden daha çok, kendisinden daha önce düşünendir. En iyi anlayanınızdır o, yüreğinizi en iyi bilendir. Hatalarınızla sevendir. Kendinize inancınızı yitirdiğinizde karşınıza ilk dikilendir. Enerji verendir; korkularınızı yok etmekle yetinmeyip bir de üstüne cesaretinizi doruk noktasına çıkartan, sizi hep ileri itendir. Hep vardır o; bedeniyle olmasa bile sizinle olduğunu bildiğinizdir...

Hüzündür o... Uzaktan sevmeyi öğrendiğinizdir, imkansızınızdır. Dokunmadan hissetmek zorunda olduğunuzdur. Başka bedenlerde buluştuğunuzdur. Hiç bitmeyecek hayalinizdir. Birgün gelecek diyemeyeceğiniz kadar uzakta, hiç gitmeyecek kadar da yakınınızdadır. Gülümsettiği yüzünüzde usulca akan gözyaşınızdır. Hayatınıza kim girerse girsin hiç unutamadığınızdır. Ömrünüzün sonuna kadar hep içinizde kalacak şeydir.

O, sizin son nefesinizdir...

 
Toplam blog
: 132
: 2482
Kayıt tarihi
: 24.09.06
 
 

Dünyayı, yaşamayı ama adam gibi yaşamayı, arkadaşlığı, dostluğu ve en önemlisi çocuğumu, müziğimi..