Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Eylül '18

 
Kategori
Güncel
 

O Ajan

O Ajan
 

Cumhurbaşkanı R.T.Erdoğan Almanya ziyaretinde kendisine Can Dündar'la ilgili bir soru üzerine; ' o ajan' dedi. Bu ağır bir suçlamaydı. Beni düşündürdü doğrusu. Can Dündar'ın ajan olduğuna dair nihai bir mahkeme kararı bulunmamaktadır.

Yıllardır bu ülkede gazetecilik yapmış, kitaplar yazmış bir ismin ajan olabileceği inanılacak gibi değil. Ancak Can Dündar için bugün itibarıyla ne ajan denilebilir, ne de ajan değildir denilebilir. Buna ancak yüksek yargı nihai karar verir.

Can Dündar da Almanya'da yaptığı basın toplantısında; 'ajan değilim, ajan olduğum ispatlanırsa gazeteciliği bırakırım' dedi.

Bir insanın ajan olduğunu ispat etmek çok zordur. Her kesimde bir ülkenin ajanı olabileceği muhtemeldir. Bazı yayınlarda okuduğumuza göre Türkiye'de yabancı ülkelerin ajanları cirit atmaktadır. Bu ajanlar yabancı olduğu gibi kendi yurttaşlarımızdan da olabilmektedir.

Cumhurbaşkanı 16 yıldır bu ülkenin yönetiminde bulunmaktadır. MİT raporları önüne gelmektedir. Elbette çok önemli bilgilere de sahiptir.

Gerçekler uzun süre gizlenemez.  Bir gün ortaya çıkması kaçınılmazdır.

 
Toplam blog
: 491
: 222
Kayıt tarihi
: 15.03.11
 
 

A.İ.T.İ.A Yönetim Bilimleri Fakültesini bitirdim. Kütüphaneci ve Maliyeciyim. Emekli oldum. İlgi al..