Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Mayıs '13

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Ö'le işte...

Ö'le işte...
 

 

İşte yurdumdan, Güncel Haberler:

 

* Nüfus artışını teşvik için yapılan çalışmalarda sona yaklaşıldı. Başbakan Yardımcısı Ali Babacan başkanlığında Aile ve Sosyal Politikalar, Maliye, Kalkınma ve Çalışma bakanlıklarının üzerinde çalıştığı düzenlemede, özellikle 3. çocuğa astronomik ücret verilmesi üzerinde duruluyor.

 

* Lig TV’nin kameralarına yansıyan görüntülerde, Fenerbahçeli Meireles’in kırmızı kartla oyun dışında kalan Sabri’ye doğru cinsel organını tutup gösterdiği ortaya çıktı

 

* Bugün 12 ülkeyle aynı anda Türkiye’de okurlarıyla buluşan 576 sayfalık Dan Brown imzalı 'Cehennem'in merkezinde İstanbul’un yer aldığı ortaya çıktı. Alışılageldik Dan Brown kitapları gibi 'Cehennem'de de sırlar, gizemler, şifreler yer alırken Brown, yine sanat tarihinin inceliklerine yer veriyor. Hikayesi Floransa’da başlayan kitaptaki semboller, Brown’ın baş kahramanı Robert Langdon’ı Venedik’e, oradan da İstanbul’a sürüklüyor. Ağırlıklı olarak Ayasofya ve Yerebatan Sarnıcı’nın öne çıktığı kitabın kapak tasarımı Henry Steadman’a ait.

 

* Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, ‘ölü sayısının 177 olduğu iddialarına ne diyorsunuz?’ sorusunu yanıtlarken kendilerine gelen bilgileri dakika dakika kamuoyu ile paylaştıklarını belirterek ilk anda 4 olan ölü sayısının dün sabah itibarıyla 46'ya yükseldiğini, dün saat14.00 itibarıyla da 50 olduğunu söyledi. ‘Tahrik etmek istiyorlar!'

 

* Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, bir polis memuru kızının erkek arkadaşı olduğu iddia edilen 17 yaşındaki genci beylik tabancası vurarak öldürdü.

 

* Denizli’de dün öğlen saatlerinde 15 dakika süren sağanak yağmur yüzünden caddeler göle döndü, ulaşım aksadı ve işyerlerini su bastı.

 

* 14 Yaşındaki Dağhan’ın Geliştirdiği Oyun App Store’da...

‘Çocuk Girişimciler’ olarak adlandırılan bu genç yetenekler arasına bir yenisi de bu sefer ülkemizden geldi. 14 yaşındaki Dağhan Ege Koç tarafından geliştirilen, ‘My Planet Needs Me’ isimli oyun App Store’daki yerini çoktan aldı.

 

* Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, bu sene 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamındaki halk konserlerinin iptal edildiğini açıkladı. Bakan Kılıç, Adana'da yaptığı incelemelerinin ardından, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kılıç, ‘Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde 50 kişinin ölümüyle sonuçlanan bombalı saldırı ve Fenerbahçe-Galatasaray arasındaki derbi maç sonrasında çıkan olaylarda hayatını kaybeden Fenerbahçe taraftarımız ile bombalı saldırıda hayatını kaybeden 50 vatandaşımın anısını taze tutmak için, bu sene 19 Mayıs'taki halk konserleri iptal edildi’ dedi.

 

* Pazar günü oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisinden sonra Edirnekapı metrobüs durağında inerek evine yürüyerek giderken, uğradığı bıçaklı saldırı sonucu yaşamını yitiren Burak Yıldırım'ın cinayet zanlısı ve 3 sabıkası olan Yusuf Ortak yakalandı. 2. şüpheli de gözaltına alındı.

 

* Asayiş dedektifleri, Beyoğlu ve Şişli'den sonra Kartal'da bulunan Sinema 73'de de uygunsuz ilişki yaşandığı ihbarını alınca harekete geçti. 10 polis, bilet alıp belli aralıklarla içeriye girdi. Polisler, 100 kişilik sinemanın çeşitli koltuklarına oturdu. Eski yapım bir porno filmi kısa süre izleyen polisler, sinemadakilerin uygunsuz ilişki yaptığını belirleyince, 'polis' diye bağıran biri ışıkları yaktırdı. Sinemada bulunan ve gözaltına alınan 24 kişinin çoğunun evli, bazılarının da torun sahibi olduğu belirlendi.

 

* Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Amanoslar bölgesinde görev uçuşu esnasında düşen Amasya’daki 5. Ana Jet Üs Komutanlığına ait F-16/C uçağının pilotunun şehit olduğunu bildirdi. (Kaynak:Milliyet)

 

Ülkemde tüm bunlar olurken ne yazmamı bekliyorsunuz!

Uzaydan arsa alıp oraya yerleşeceğim…

Dağhan Ege, senden hala umutluyum... Bilesin...

 
Toplam blog
: 1929
: 661
Kayıt tarihi
: 11.11.06
 
 

  Hayatı ciddiye almam, emeği çok ciddiye alırım. Dünyanın en vazgeçilmez üçlüsü; çocuklar, çiçek..