Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Şubat '13

 
Kategori
TV Programları
 

O Ses Türkiye'de finalistler belli oldu

O Ses Türkiye'de finalistler belli oldu
 

Juri üyelerinin yarı finale kalan yarışmacıları


O Ses Türkiye'de bu sezon da artık sona yaklaşılıyor. Son 8 yarışmacının kaldığı yarı finallerde Murat Boz'un 3, Hülya Avşar ve Mustafa Sandal'ın 2'şer, Hadise'nin ise 1 yarışmacısı bulunuyordu. Finalde ise Murat Boz 2, Hülya Avşar ve Mustafa Sandal 1 yarışmacı ile yarışacakken, Hadise yarışmacısız kaldı. 

8 yarışmacının ikili olarak eşleştiği ve birbirini elemek için yarışacağı yarı finallerde en çekişmeli eşleşme Mustafa Sandal'ın takımından Erkam Aydar ve Murat Boz'un takımından Ayda oldu.

İşte yarı final eşleşmeleri sonucunda finale  kalanlar? 

Berkan Taşkın (Murat Boz) - Eren Şenay ( Hülya Avşar ): Bu eşleşmede Berkan hançer ve Agora Meyhanesi şarkılarını seslendirirken Eren ise; Seni Sevmediğim Yalan ve And içelim şarkılarını seslendirdi. Sms sonucunda berkan Eren'i yüzde 70'e 30 geçerken finale kalmış oldu.

Mustafa Bozkurt ( Mustafa Sandal ) -  Ertunç Tuncer ( Murat Boz ) : Mustafa Bozkurt Söyle ve Ankara'nın Bağları şarkılarını seslendirirken Ertunç ise Sarı Çizmeli Mehmet  Ağa ve Yerine Sevemem adlı şarkıları seslendirdi. Mustafa Smslerde Ertunç'u 79'a 21 geçerken gecenin en farklı Sms sonucuna sahip olmuş oldu. 

Selin Ataş ( Hadise ) - Onur Uğuş ( Hülya Avşar ): Bu eşleşmede Onur Uğuş Resimdeki Göz Yaşları ve Yollarda Bulurum Seni şarkılarını seslendrirken Selin ise; Yemin Ettim ve Ben İnsan Değil miyim adlı şrkıları seslendirdi. Gecenin en çekişmeli sms sonucunda Onur Selin'i 52'ye 48  geçmeyi başardı.

Erkam Aydar ( Mustafa Sandal ) - Ayda Mosharraf ( Murat Boz ): Gecenin sonucu en merak edilen eşleşmesinde ise Ayda; Beni Benden Alırsan ve Evlerinin önü Boyalı Direk adlı şarkıları seslendirirken, Erkam ise; Ben Olmayınca ve Gül Döktüm Yollarına adlı şarkıları seslendirdi. Sms sonucunda Ayda Erkam'ı 59 - 41 ile geçerek adını finale yazdırdı.

Peki O ses Türkiye'de finali Kim kazanacak?

http://blog.milliyet.com.tr/o-ses-turkiye-de-finalde-kazanan-kim-olacak-/Blog/?BlogNo=401894

 
Toplam blog
: 138
: 10449
Kayıt tarihi
: 03.06.10
 
 

Müzik dinlemek (Türkçe Pop) ve futbol maçı (özellikle Beşiktaş maçları) izlemekten hoşlanıyorum. ..