Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Kasım '12

 
Kategori
TV Programları
 

O Ses Türkiye'de Hülya Avşar dönemezse

O Ses Türkiye'de Hülya Avşar dönemezse
 

Hülya Avşar diğer jurilere göre yarışmacı sayısını doldurunca zor anlar yaşadı.


Pazartesi günlerinin bu sezonki reyting şampiyonu O Ses Türkiye'de bu hafta juri üyeleri son kez beğendikleri seslere dönerek takımlarına katmaya çalışacak. Bu hafta jurilerin takımlarını oluşturmasından sonra artık 2. tur olan düello turuna geçilecek. Ancak bu hafta jurilerden Hülya Avşar takım sayısını doldurduğu için zor anlar yaşayacak.

O Ses Türkiye'nin ilk turu olan takım oluşturma turunda bildiğiniz gibi juri üyeleri arkası dönük dinlediği seslerden beğendiklerine dönerek takımına katmaya çalışıyor. Birden fazla jurinin dönmesi sonucu ise bu sefer yarışmacı kendisine dönen juri üyeleri arasından birini seçerek onun takımına katılıyor. Bu hafta  juri üyeleri son kez takımlarına yarışmacı katmaya çalışacak. Ama bir juri üyesi dışında... Bu juri üyesi tabiki Hülya Avşar.

Hülya Avşar diğer juri üyelerine oranla takımını daha önce doldurduğu için son bölümde artık beğendiği yarışmacı da olsa dönemeyecek. İşte dönmeye çalışan ancak dönemeyen Hülya Avşar'ın çırpınışları bu hafta ekrana gelecek. Beğendiği bir yarışmacıya dönmek için butona basmasına rağmen koltuğunun dönmemesi sonucu büyük şoke uğrayacak olan Hülya'ya Acun '' Hülya bitti artık dönemiyorsun. Kablon yok artık kestim kablonu'' diyecek. Ama bu durum karşısında yılmayan Hülya Avşar küçük bir kurnazlık yaparak Murat Boz ile koltuğunu değiştirerek onun koltuğunda dönerek '' Döneceğim dedim mi dönerim kardeşim. Bir dahaki sefere de Mustafa'nın koltuğunda döneceğim'' diğerek izleyenleri kahkahaya boğacak. Hülya'nın dönemediği için sergilediği sempatik davranışlar bunlarlada sınırlı kalmayacak. Koltuk dönmediği için kendi dönerek yarışmacıya bakan Hülya, ayrıca bir kağıda ''Closed :)'' yazarak çaresizliğini yazılara döküp izleyenleri güldürmeyi başaracak. 

 
Toplam blog
: 138
: 10449
Kayıt tarihi
: 03.06.10
 
 

Müzik dinlemek (Türkçe Pop) ve futbol maçı (özellikle Beşiktaş maçları) izlemekten hoşlanıyorum. ..