Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Şubat '12

 
Kategori
TV Programları
 

O Ses Türkiye mi ?

O Ses Türkiye mi ?
 

Oylama sonuçları sizide mi tatmin etmedi ?

Dün akşam televizyonda o ses türkiyeyi izledik. Söyledikleri gibi 75 milyon izlemesede, sanırım hatırısayılır bir raiting alan bu program da  final akşamıydı.Jürinin takdiri ve büyük oranda SMS ler, yarışmanın galibini belirledi.

Sizi bilmem ama sonuç bende bir hayal kırıklığı yarattı.Yarışmanın ön elemelerine hatırısayılır sesler katılmıştı ama o sesler bir kısmıda jürinin azizliğiyle birer birer elendi.Dün akşamsa Türk halkı SMS lerle sonucu belirledi.

Ve hayal kırıklığı...

Gerçi son zamanlardaki çoğu oylama anket vs gibi bu sonuç beni tatmin etmedi.Türk halkı objektifliğini ve adalet duygusunu mu yitiriyordu yoksa ben gitgide toplumdan kopmayamı başlamıştım.Yada bu programlardaki kriter en iyiyi seçmek değil miydi?

Eğer öyle ise; bu programlara tıpkı işletmelerde uygulandığı gibi bir isim kısıtlaması  getirilmeli. Programlarda, isimlerin başına veya sonuna Türkiye, Milli gibi ifadeler getirilmemeli. O ses Türkiye yerine o ses Show tv,Akademi Türkiye yerine Akademi ATV Yetenek sizsiniz türkiye yerine, Yeteneksizsin Show TV türünden isimler koyulmalı. Belki böylece sonuçlara daha rahat katlanabilirim.

 
Toplam blog
: 20
: 1128
Kayıt tarihi
: 27.08.06
 
 

1978 Ankara dogumluyum.. Kamu yönetimi mezunuyum, aynı zamanda Karaelmas Üniversitesi'nde ögrenciliğ..