Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Ağustos '11

 
Kategori
Basın Yayın / Medya
 

O şimdi Asker

O şimdi Asker
 

www.karadenizvira.com


Binbir zorlukla yoluna devam eden bir yerel gazete. Karadeniz Virahaber kamusal görevini oğlum Ahmet TOPÇU sayesinde başarı ile bugüne kadar devam ettirdi. Her türlü baskıya, haksız ve adaletsiz engellemelere rağmen mücaddeleden yılmadı.  

O şimdi Asker.  

Vatanı görevini laiki ile yapacak...  

Gazetem Virahaber'de yayınlanan konu ile ilgili haberi sunuyorum siz değerli MB okurlarına... sevgi ve saygılarımla  

VİRAHABER'İN İMTİYAZ SAHİBİ ASKERE GİDİYOR..  

Yayın hayatında ilk renkli gazete olarak başlayan ve Rize gündemine damgasını vuran Karadeniz ViraHaber'in imtiyaz sahibi Ahmet TOPÇU kısa dönem askerlik için Cuma günü Rize’den ayrılıyor.  

Kısa dönemde babası Metin TOPÇU ile birlikte kurdukları gazete ile Rize’ye gazetecilik anlamında bir sürü ilke imza atan ve başarıdan başarıya koşan Karadeniz Virahaber'in İmtiyaz sahibi Ahmet TOPÇU İşletme Fakültesinden başarı ile mezun olduktan sonra 3 Ağustos 2011 de Samsun'da Yedek Subaylık sınavına gitmiş sonuçlar dün akşam saat 23 30 da açıklanmıştı.  

Ankara Etimesgut'ta kısa dönem askerelik yapmak için 12.8.2011 tarihinde Rize’den ayrılacak olan Ahmet TOPÇU “Kısa dönem Vatanı görevimi yapmak üzere Rize’den ayrılıyorum. Hayatımda yeni bir dönem başlıyor. Vatanı görevimi laiğiyle yaptıktan sonra hayatıma yeni bir yön vereceğim. Her ortamda Rize için ve ailem için onurlu mücadeleme devam edeceğim” dedi.  

Dört çocuğunun üniversiteyi bitirmesi ve oğlu Ahmet TOPÇU’nun asker olmasına çok sevinen Metin TOPÇU “bu memleketin insana ihtiyacı var. Yetişmiş insana ihtiyacı var. Eleştirmek yerine insan yetiştireceğiz, ondan sonra yönetenleri eleştirme hakkına sahip olacağız. Bu manada çocuklarım anlımın akıdır. Onlar beni bu dünyada payidar ettiler. Ahmet oğlum bu şehirde kısa zamanda saygın, sözü dinlenir ve güvenilir bir insan olarak yüzümü ak etti.  

Her türlü hakkımı oğluma helal ediyorum. Başarılı bir şekilde vatanı görevini yaparak hayırlısı ile işlerinin başına dönmesini ve helal kazanç uğruna mücadelesine devam etmesini diliyorum”dedi …  

 

 
Toplam blog
: 449
: 609
Kayıt tarihi
: 24.06.08
 
 

Rizede yayınlanan ilk renkli gazete ViraHaberin kurucusuyum 5 sene baş yazarlığını yaptım. İLESAM..