Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Şubat '10

 
Kategori
İzmir
 

O yüreğe bir kalp bulundu

O yüreğe bir kalp bulundu
 

Fotoğraf, www.goztepelist.org adresinden alınmıştır.


Evet, o yüreğe bir kalp bulundu. O kim mi? İzmirli gazeteci Çağatay Çağlar.

Hatırlarsanız daha önce " Seni Seviyoruz" başlıklı yazımda gazeteci Çağatay Çağlar'dan bahsetmiştim. ( Hatırlamak isteyenler için o yazımın linki: http://blog.milliyet.com.tr/Seni_seviyoruz/Blog/?BlogNo=165437 )

Kalp yetmezliği çeken Çağatay çağlar için tek çare kalp nakliydi. Genç gazeteci bir süre önce rahatsızlandı ve yeniden Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine yatırıldı. Kendisi aylardır orada yatıyor.

Bu süreçte İzmir' de Çağatay Çağlar'ın girişimleriyle bir organ nakli kampanyası başlatıldı. Maç önlerinde standlar kuruldu.

Çağatay Çağlar'a önce bir cihaz takıldı. Olmadı. Yapay kalp türü bir şeyler beklerken kendisine uygun bir kalp bulunduğu haberi geldi. Haber Aydın'dan geliyordu. Henüz yirmi yaşında genç bir fidan hayatını kaybetmişti. Ancak bağışladığı organlarıyla bir kaç hayatı kurtarıyordu. Bu Aydınlı kardeşimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum.

Ve Çağatay Çağlar'a yeni kalbi takıldı.

Dün Ege Üniversitesi Hastanesine kendisini ziyarete gittim. İyi olduğunu gözlerimle gördüm. Yanında sevgili ağabeyi ve Göztepelist'in kurucusu sayın Doç. Dr. Oğuz Reşat Sipahi de vardı.

Sevgili Çağatay Çağlar'ın hastaneden taburcu olup sağlıklı bir şekilde hayatına devam etmesi en büyük dileğimiz. Dualarımızı hiç bir zaman kendisinden eksik etmeyeceğiz.

Sevgili Çağatay Çağlar, seni sadece Göztepe tribünleri değil, tüm İzmir tribünleri seviyor. Sen o hasta yatağından insanlara çok şeyler öğrettin. Teşekkürler Çağatay Çağlar. Sağlıcakla kal.

 
Toplam blog
: 1042
: 299
Kayıt tarihi
: 02.03.08
 
 

Yazmak benim için bir tutku, bir yaşam kaynağı. Sadece basit bir hobi olarak açıklanamaz yani. Be..