Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Ağustos '13

 
Kategori
Dünya
 

Obama, Putin ve Erdoğan dayanışmak zorunda, ama kime karşı?

Obama, Putin ve Erdoğan dayanışmak zorunda, ama kime karşı?
 

Dünya'da ekononik, siyasal ve sosyal ipleri elinde bulunduran savaş lordları olan ABD'li Cumhuriyetçi Parti, Siyonist Emperyalist güçleri tepesinde bulunan Rotschild ve Rockefeller aileleri ve onların yeryüzünde ki tüm işbilikçi adamları şu anda eskiden tamamen teslim aldıkları dünyayı yine aynı güçle tekrar yönetmek istiyor ve dünyada baş belası olarak görmeye başladıkları üç liderden bu amaçla artık kurtulmak istiyorlar. 

Listenin başında Vladimir Putin gelmektedir. Putin'in 2003 yılında başlayan İslamcı siyaseti yüzünden faka basan Cumhuriyetçi-Siyonist iş birliği ABD'de Afrika ve islam dünyasına yönelik siyahi ve adı Hussein olan birinin göreve gelmezse ABD'nin en nefret edilen ve meydanın ise tamamen Rusyaya kalacağı bir dünya olmasın diye seçimlerde Demokrat Obama'nın önünü açmak zorunda kaldı. Obama olmasaydı ve onun son dönemdeki ekonomik, sosyal ve siyasal önlemleri olmasaydı ABD'yi parçalanmış ve istikrarsız bir dünya karşımıza çıkacaktı. Putin'in varlığı kesinlikle OBAMA'nın ortaya çıkmasına yol açtı.

Hele Chavez, Putin ve İran yakınlaşması ise bizde Erdoğan'ın buna ONE MİNUTE çıkışıyla Orta Doğu'da ABD ve Batı düşmanlığı yüzünden NATO'nun etkisini de yitirdiği bir alana Erdoğan'la girilmesi mecburi oldu. Putin'in varlığı ve gücü NATO'nun Erdoğan'a olan ihtiyacını inanılmaz arttırdı. Nato ve Gladio strateji gereği bu saatten sonra yerel ve vizyonsuz kalan kemalist sol yerine demokrat, anglosakson laisizmi benimsemiş batı değerlerini Arap Baharıyla bölgeye verecek olan Erdoğan ve misyonuna son derece muhtaç hale geldi. 

Erdoğan OrtaDoğu ve Kuzey Afrika'da hırçın Batı Düşmanlığına dengeyi getiren en önemli Müslüman kimlikli Batı'lı lider olarak gücüne güç kattı.

Burada şunu görmekteyiz, büyük resimde iplerin elinden kaydığını gören ve yeteri kadar at oynatamayan ABD'li Cumhuriyetçi, İsrail'de sağcı Likut cephesi, Siyonist egemen güç Rockefeller ve Rotschild aileleri şu an ellerinden geldiğince bir an evvel bu siyasi tablodan kurtulmak istemekteler, zira eskisi gibi silah satamamaktalar, kandan para kazanamamaktalar, bunun yıkılması gerekmekte onlara göre. Eğer Putin giderse artık OBAMA ve Erdoğan'a ihtiyaç kalınmayacak mecburen istemeye istemeye verilen destekler ABD'li Cumhuriyetçilere, Türkiye'de Kemalist Elit tabakaya, Rusya'da Yeltsin gibi vizyonsuz ayyaş Rus bir liderle istedikleri atı oynatabileceklerdir. 

Bunun için hedeflerinde öncelikle Putin vardır. Putin giderse domino taşı gibi Obama ve Erdoğan'da gidecektir. Hesaplar bu yöndedir. Cumhuriyetçi siyon bloğunun elindeki en önemli arguman maşalar El Kaide işbirlikçileridir. ( Moskova'da Atrav'da terör olaylarını El Kaideci Vahhabilere ısmarlamaktalar hep)

Bunu başarabilecekler mi? 

Putin'i ellerinden gelse bi kaşık suda boğacaklar. Putin, Erdoğan ve Obama arasındakien büyük ihtilafa yol açanlar bu çephedir. Bu üçlüyü bir birine takabildikleri yer Suriye'dir. Bu üç lider bunu çok iyi görmekte ve bu konuda birbirlerini eleştirsede asla çok sert ve direk hedef alan demeçler vermemektedir.

Putin güçlü olduğu sürece dengede ve karşı politika gereği Obama, Erdoğan ikilisi sahnede hep olmak zorunda kalacaktır. Yoksa bu TV dizisi burada bitecektir. Bundan kurtulmak isteyen yukarda adını saydığım güruh Mısır'da, Libya'da, Tunus'ta ve Türkiye'de El Kaide'yle ve anti Demokratik yandaşı derinlerle iş birliği yapmayı karlı görmekteler.

Mısır'da Sisi'nin arkasında bu güruh vardır.

Putin, Erdoğan ve Obama varlıkları için birbirlerine her zamankinden daha çok muhtaçtırlar. Netenyahu gibi Irkçı Siyonist İsrailli liderlerde bu üçlü'nün bozulması için Suriye'de olan ihtilaflara sonuna kadar destek vermektedir.

Türkiye'de Kürt sorununun üniter yapı içinde barışçıl çözüme kavuşmasını istemeyen kesimler ABD Cumhuriyetçileri, Radikal Siyonist Kesim, Rotschild ve Roschefeller ailesi, Alman Merkel'li CDU partisidir. Onlar Türkiye'nin bir çözüm ve barış süreci içinde terörü bitirmesini istemiyorlar bunun önünü tıkmak istiyorlar. Zira bu sorunu halleden bir Türkiye, İsrail'in güdümlü müttefiki güdümlü büyük Kürdistan'ı engelleyecektir diye düşünmekteler. bu yüzden Yeni anaysa, başkanlık ve eyalet sistemi ile güçlenecek Türkiye yerine jakoben ırkçı ve klasik metodlarla törerle mücadele veran anti demokratik eski Türkiyeyi özlemekteler.

Obama, Erdoğan ve Putin üçgen'inin ve DENGESİNİN bozulması için çabalayan o kadar çok unsur varki? 

 
Toplam blog
: 722
: 3755
Kayıt tarihi
: 23.01.09
 
 

A.Ü İktisat Fakültesi mezunuyum, daha önce Kazakistan ve Hollanda'da eğitmenlik ve tercümanlık iş..