Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Nisan '09

 
Kategori
Mizah
 

Obama'nın dışkısı çok özel ve de stratejik...

Obama'nın dışkısı çok özel ve de stratejik...
 

Obama,Türkiye'de ürettiği stratejik maddeleri, giderken yanında götürecekmiş :))


ABD BAŞKANI BARACK OBAMA, DIŞKISINI TÜRKİYE'DE BIRAKMIYOR... BERABERİNDE GERİ GÖTÜRECEK...

Medyadan öğrendiğimize göre ABD Başkanı Barack Obama, Türkiye'de yapacağı resmi ziyaret sırasında, sıkıştığında aptesini (Müslüman ya!), beraberinde getirdiği bir tank içinde bozacakmış... Kıymetli dışkısını da Ameriaka'ya geri götürecekmiş...

Bunun gerekçesi de, eğer Obama'nın dışkısı Türkiye'de kalırsa, yapılacak bir labaratuar tahlili neticesinde onun bazı hastalıklarının Türkiye trafından öğrenilebilme olasılığıdır her halde.

Çünkü devlet başkanlarının dışkısı, stratejik önemdedir ve o devletin jeopolitiğine yön verir. İsterseniz bir örnek vereyim. Bunu da medyadan okudum.

Eski Suriye Devlet Başkanı Hafız Esad'ın ABD'ye yaptığı ziyarette kanser olduğu dışkısından teşhis edilmiş ve ABD'nin, Suriye'ye yönelik politikalarını, bu olaydan sonra yeniden şekillendirdiği yönünde tespitler yapılmıştır.

Adamları görüyorsunuz değil mi? ABD'ye boşuna süper güç demiyorlar... Acaba, bizim devlet ya da hükümet başkanlarımız, dış ülkelere gittiklerinde ne yapıyorlar?

Bu konuyu fazla önemsediklerini sanmıyorum; sanmıyorum ama, en azından dışkıları tahlil yapan keferelerin ellerine bulaşıyordur...

Ama, ABD Başkanı Obama, Türkiyeli olarak bizleri biraz üzdü...

Gel sen, Türkiye'de ye, iç ve yap... Sonra da yaptığını al götür... Oldu mu şimdi? Yedikleri bizim ürünlerimiz... Acaba diyorum, Obama'nın dışkıları asitle yakılmadan önce, laboratuvarlarda tahlil edilerek Türkiye'nin yiyeceği ve içeceği konusunda bazı stratejik bulgulara ulaşabilirler mi?

Obama'nın bir ayıbı da, dışkısının tamamını geri götürmesi... Şunun şurasında müttefik iki ülkeyiz, insan en azından hatıra olsun diye birazını bırakmaz mı yani?

cdenizkent
 
Toplam blog
: 979
: 1425
Kayıt tarihi
: 11.12.07
 
 

İstanbul doğumluyum. İlk, orta ve lise öğrenimi İstanbul'da tamamladım. İstanbul Üniversitesi'nde..