Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Nisan '09

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Obama,önce Baykal'ı ziyaret edecek...

Obama,önce Baykal'ı ziyaret edecek...
 

Obama,dün gece ,gazetelerimize gözattıktan sonra, protokol müdürünü aramış ve Türkiye ziyaret proğramının kendi isteği doğrultusunda derhal değiştirilmesini istemiş.

Son aldığımız bilgilere göre, ABD lideri, Anıtkabir ziyaretinden sonra, Baykal'ı makamında ziyaret etmek için gerekli talimatları vermiş...

Ve randevusunu almış!..

Hüseyin Obama'nın , kararını değiştirmesine neden olan haberi aşağıda sunuyorum...

''ABD Başkanı Obama, Türkiye ziyaretinde tüm muhalefet liderleri ile ortak bir görüşme yapmak istedi. Ancak liderler ortak görüşme talebini reddetti.


ABD Başkanı Obama, 5 Nisan Pazar günü Türkiye'ye gelecek. Türkiye'de yoğun bir görüşme programı olacak Obama, muhalefet liderleri ile de görüşmek istedi.

TBMM Danışma Kurulunun bugünkü toplantısında, Meclis Başkanı Köksal Toptan'ın, Danışma Kurulu üyelerine, Obama'nın bu talebini ilettiği belirtildi.

Obama'nın, 6 Nisan Pazartesi günü TBMM Genel Kurulunda milletvekillerine hitap etmeden önce 14.30-15.00 saatleri arasında siyasi parti liderleriyle görüşmek istediği kaydedildi.

Ancak Obama'nın yaptığı ortak görüşme teklifine MHP Lideri, Devlet Bahçeli'den ret cevabı geldi. Bahçeli, görüşmeye değil görüşmenin şekline itiraz ettiklerin de vurguladı.

CHP Lideri Deniz Baykal da görüşmenin toplu yapılmasına karşı çıktığını söyledi. Baykal, konuyla ilgili yaptığı konuşmada "Bizim isteğimiz bireysel görüşmek" dedi.''(Basın )

............

Obama'nın ,özellikle ''Çuval sorunu '' ve geçmişte içişlerimize karışmaları nedeniyle, Baykal'a ve Türk Milleti'ne özür dileyeceği haberleri alınıyor.

Bu görüşmeye Başkanımızın tepkisinin ne olacağı da merak ediliyor.

.........

Tabi !..Bu gün Nisan 1 olması nedeniyle,kendi çapımda bir şaka yapayım demiştim ...:)







 
Toplam blog
: 1521
: 1639
Kayıt tarihi
: 23.06.07
 
 

İnsan yontmakla geçti ömr-ü baharı... Güzel ve canlı heykeller yaptı... Kimisinin içi çabuk boşal..