Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Ocak 1989'da Diyarbakır'ın, Hani İlçesi'nin, Yukarıturalı Köyü'nde doğdum. :) İlköğretimimi Yenişehir İlköğretim Okulu'nda, orta öğretimimi de ZGL'de tamamladım. Üniversite hazırlık öğrencisiyim. EA Bölümündeyim. Şiir yazmayı severim. Şiirlerim hakkında olumlu eleştirilerinize açığım.

 
 
Boşanacağım yoksa batacağım ne yapmalıyım?

3 yaşında bir çocuk fedakar bir baba ve üretmediği için zorluk çekmeyen bir anne! Anne boşlukta çünkü bazı geceler dahi görmediği eşi için bir evlilik söz konusu değil. Yeni giysiler almasının sebebi yine aynı neden evlilik hissiyatı olmadığı için başkalarına karşı beğenilme egosu. Yeni bir eş arayışıda olabilir diye düşünüyorum. Çürümüş ayakkabısını yenileyemeyen bu baba kendi için bir şeyler yapmalı artık.

24 Mart 2011 22:03
Davos’ta Kriz Rüzgârları (4)

Dünya'nın Kaderi kimin elinde bilinmez? Fakat gazete de siz de kendinize göre bir tespitte bulunmuşsunuz. Büyük reiste kendine göre bazı çelişkilerde bulundu, tepkim moderatöreydi gibisi... Milli menfatler doğrultusunda hareket etmek gerekirse bizde doğuya kayıyoruz, Tahran da Fahri Hemşehrilik ünvanı alan başbakan gibi...

02 Şubat 2009 15:37
Bu gün Azerbaycan çok hüzünlü ve bir o kadar da gururlu...

Azerbaycan halkı güçlü olmak zorunda. Gaddarlaşmış toplumlardan insanlık beklememeli. Bu fotoğrafların yenilerini görmemek için. Halaskar ordu dediğiniz, o ünlü ruletini size çevirmiş uyanma zamanıdır.

30 Ocak 2009 21:56
 
Toplam blog
: 6
: 271
Kayıt tarihi
: 27.01.09