Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Mart '16

 
Kategori
Motor Sporları
 

Offroad

Offroad
 

Kayoff Kayseri Offroad Kulubu


Off-Road sporu bilmiyorsan anlatayım.
Off-Road yol dışı demektir Türkçe'si yani asfalt harici yollarda araç sürmektir. Doğanın koyduğu engelleri geçmek, çamura, kuma, kara, taşa, kayaya aldırmadan belirlediğin hedefe doğru gitmektir..Bu bir hayat tarzıdır, yaşam biçimidir. Off-Road araçtır; kırılır da bozulur da bu işin doğasında vardır. ANLAYAMAZSIN!

Sadece sıcak evinde oturur, kar lastikli SUV aracına bakar 2 km karda gidip geldin mi sevinirsin, utanmadan bir de sağda solda konuşursun yok bozulmuş yok kırılmış diye...
Bu spor nasılki futbol oynarsın ayakkabın yırtılır topun patlar yenisini alırsın, ava gider fişek atarsın fişeğin biter gider alırsın bu da aynı şey...
Dalarsın ormana lastiğin yarılır, aksın kırılır, ağaca çarparsın dalı camdan girer, suya girersin motor su çeker dostların bırakmaz seni çeker çıkartır ormandan servise kadar götürür sen de yaptırırsın..
Olay bu kadar kolay varsa yüreğin sen de yaparsın, imkanların doğrultusunda yaparsın... Bir harbi 4X4 ile yaparsın. Bütçen yettiği kadar sen de bu keyfi yaşarsın..

 
Toplam blog
: 10
: 300
Kayıt tarihi
: 11.09.12
 
 

Kayseri de yaşıyorum Kayseri TED Koleji mezunuyum Kendime ait iş yerim : Aps Artistic Photo Studı..