Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Eylül '15

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Ofis Stiliniz için Beyaz Gömlekli 5 Kombin Önerisi

Ofis Stiliniz için Beyaz Gömlekli 5 Kombin Önerisi
 

Ofiste beyaz gömlek nasıl giyilir?

Beyaz gömlekler, okul yıllarımızdan bu yana bizi yalnız bırakmayan, üzerimize her giydiğimizde, bizi o yıllara götüren klasikler arasındadır. Hiçbir zaman modası geçmeyen bu basic parçalar, son dönemin yükselişte olan maskülen tarzıyla da birebir uyum içersindeler. Gardıroplarımızın en kadim üyesi haline gelen beyaz gömlekleri, gündelik yaşantımızın her safhasında kullanabilmek, maskülen tarzın verdiği cool görüntüyü yumuşatarak ya da biraz daha feminen hale getirerek, okul yıllarından ofis hayatına taşımak da mümkün. Nasıl mı? Hadi beyaz gömlekle yapılan 5 kombin önerisini birlikte inceleyelim.

1- Deri pantolon ve topuklu ayakkabı ile,

Deri pantolonlar artık zamansız şıklığın en önemli kodlarından biri. Rock ve punk tarzını yansıtan modellerin yanında, bu parçaların o kadar geniş model alternatifleri var ki, rahatlıkla ofiste de kullanılabiliyorlar. Dar bir deri pantolonu, oxford tipi, bol kesim bir beyaz gömlekle kombinlediğinizde, ortaya çıkan salaş görüntüyü ofis stiline uygun hale getirmek için topuklu ayakkabıların gücünden faydalanabilirsiniz.

ofis_stili_için_beyaz_gömlek_kombin_önerileri_1

2- Bol kesim pantolon ve şık aksesuarlar ile,

Bazen bol kesim bir gömleği, bol kesim bir pantolonla tamamlamak da sizi oldukça stil sahibi gösterebiliyor. Eğer vücut yapınız gerçekten müsaitse ve bol pantolonlar ile maskülen tarzı yansıtmak hoşunuza gidiyorsa, kombininize beyaz gömleği ekleyerek, bu dozu biraz daha arttırabilirsiniz. Tabi seçeceğiniz aksesuarlar ve ayakkabılar oldukça feminen ve şık olmalı.

ofis_stili_için_beyaz_gömlek_kombin_önerileri_12

3- Ofisinizde jean giyme özgürlüğünüz varsa,

Her tür iş yeri için uygun olmasa da, kıyafet konusunda daha esnek davranan şirketlerden birinde çalışıyorsanız, mutlaka boyfriend jean, beyaz gömlek ve stiletto ayrıcalığını ofis stilinize yansıtmalısınız.

ofis_stili_için_beyaz_gömlek_kombin_önerileri_2

4- Her model etekle birlikte,

Her model eteğin üzerine yakışacak bir beyaz gömlek mutlaka vardır. Önemli olan sizin kendi stilinizi doğru bir şekilde yansıtmanız. Ofis stilinde bayanların çok tercih ettiği kalem etekler ya da pileli eteklerle beyaz gömlek kombinlerini de mutlaka denemenizi öneririm.

ofis_için_beyaz_gömlek_kombin_önerileri_8

5- "Free Friday"lere yakışacak kombinlerde,

Yine daha rahat iş ortamına sahip bayanların ya da şirketinde "free friday" uygulaması bulunan kişilerin deneyebileceği cinsten bir kombinle gününüz oldukça rahat geçecek. En renkli sweatshirtünüzün altına giyeceğiniz beyaz gömleğiniz, jean ve sneakerlarla tamamlandığında, kombininiz gününüzün bol enerjili geçeceğinin sinyalini veriyor gibi.

ofis_için_beyaz_gömlek_kombin_önerileri_10

Trendler ve stil önerileriyle ilgili diğer yazılarıma ve videolarıma blogum "PIMOOD"dan ulaşabilirsiniz.

 

 
Toplam blog
: 188
: 221
Kayıt tarihi
: 14.04.14
 
 

Ben Pınar. Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümünü bitirdikten s..