Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Kasım '14

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Ofis stiliniz için jean kombin önerileri

Ofiste jean şıklığıyla fark yaratın!...

Çalışan bayanların en büyük arzusudur, iş hayatının koşuşturmacasında hem şık hem de rahat kombinlerle kendini enerjik hissedebilmek!

 

Ofis stilimiz için tercih ettiğimiz kıyafetler, o günkü modumuza %100 etki ederken, yanlış kombin seçimlerimiz tüm günümüzün kabus gibi geçmesini bile sağlayabilir. Bu nedenle ofise giderken yaptığımız kıyafet tercihleri, iş yaşantımız için oldukça önem taşımaktadır.

Hayatımızın en anlamlı, en kullanışlı, en vazgeçilmez parçası olan jeanlerofis stilimiz için de hayat kurtarıcı olabiliyor çoğu zaman. Tabi ki sözüm, bankada, resmi bir şirkette ya da bir kamu kuruluşunda çalışanlara değil. Sözüm, kıyafet konusunda çalışanlarını daha özgür bırakan firmalardan birinde çalışanlara ya da kendi işinin patronu olanlara. İşte bu casual tarz kombinler tam da size göre.

Jeanle oluşturulan, şıklığın detaylara gizlendiği, oldukça rahat ve etkileyici kombinlerle ofis stilinizdedeğişim rüzgarlarının esme vakti geldi. Hoş bir ofis stiline sahip olmak, her zaman takım elbiseden ya da döpiyesten geçmeyebilir. Üstünüze harika oturan bir jean pantolon ve bir çift stiletto da ofis stilinize yeni bir boyut katabilir.

1- JEANİN ALTINA GİYİLEN TOPUKLU AYAKKABI HER ZAMAN İŞE YARAR!

Zamansız parçalardan olan jeanlerin hafta sonu enerjisini iş günlerine taşıma zamanı geldi. Üste tam oturan, dar kesim bir jean ve altına giyilen klasik bir stiletto, kıyafetinizi bir anda ofis şıklığına dönüştürebilir.

jean_kombin_ofis_stili_1

2- SİYAH SKINNY JEANİNİZLE EFORSUZ ŞIKLIĞIN TADINI ÇIKARIN!

Siyah skinny jeaninizi feminen bir bluzla kombinleyerek hoş bir ofis stiline sahip olabilirsiniz. Oldukça risksiz olan bu kombini detaylarla hareketlendirerek, doğal ve farklı görünebilirsiniz.

jean_kombin_ofis_stili_12

3- YIRTIK JEAN KOMBİNİNİZE FEMİNEN DOKUNUŞLARLA FARKLILIK KATIN!

Yırtık jeanler sokak modasında akıl almaz bir yere doğru giderken, bu jeanleri ofise taşımak da mümkün. Tabi ki jeanin yırtıklık derecesi de oldukça önemli. Yırtık jeaninizin üzerine giyeceğiniz ipek bir bluz ve gösterişli takılar jeanin aykırılığına oldukça feminen bir hava katacaktır. Kürkün de oldukça popüler olduğu bir sezonda, kombininizde bu parçalara yer vermek ayrıca feminen stilinizi güçlendirecektir.

jean_kombin_ofis_stili_11

4- BOL PAÇALI JEAN İLE OFİSE 70'LER MODASINI TAŞIYIN!

1970'li yılların en popüler parçalarından olan bol paçalı jeanler, geçen sezondan bu yana sık sık tercih edilir oldu. Bu tarz bir jeanle oluşturacağınız kombin, yine ofis stilinize uyum sağlarken, ofiste nostalji rüzgarları estirecektir.

jean_kombin_ofis_stili_20

5- OFİS ŞIKLIĞINIZDA BİRAZ DA MASKÜLEN PARÇALARA YER VERİN!

Maskülen kesim yelek ve ceketle oluşturulan jean kombininizle biraz da alışılmışın dışına çıkarak, ofiste farklılık yaratabilirsiniz. Çok maskülen bir duruş sergilemek istemiyorsanız, ayakkabı tercihinizi stilettodan yana yapın ve kırmızı bir ruj ile harikalar yaratın. 

jean_kombin_ofis_stili_8

6- JEAN KOMBİNİZE OVERSIZED ŞAL EŞLİK ETSİN!

Jean-ceket kombini ile daha resmi bir stile sahip olurken, bu stili biraz hareketlendirmek ve renklendirmek için desenli oversized şallardan yardım alabilirsiniz. Böylece hem ofise uygun bir kombin yaratabilirsiniz hem de dikkat çekici bir stile sahip olabilirsiniz.

jean_kombin_ofis_stili_6

7- BEYAZ JEAN PANTOLONUNUZLA HER ZAMAN ŞIKSINIZ!

Ofise kolaylıkla uyum sağlayan, şık görünmenin neredeyse her türlü garanti olduğu bir diğer seçenek ise beyaz jeanler. Kişiye oldukça fazla kombin alternatifi sunan beyaz jean pantolonlarınızı kış aylarında da ofis stilinize rahatça katabilirsiniz.

jean_kombin_ofis_stili_4

Sevgili Milliyet Okurları,
Blogum "Pimood" Bumerang Blog Ödülleri Yarışması'nda "En İyi Çıkış Yapan Blog" kategorisinden aday oldu.
Oylama tüm hızıyla devam ediyor. Bu heyecanlı süreçte siz de blogumu desteklerseniz, çok mutlu olurum.
Tamamen ücretsiz olan oylamaya aşağıdaki linke tıklayarak kolayca katılabilirsiniz.
7
 
 
Toplam blog
: 188
: 221
Kayıt tarihi
: 14.04.14
 
 

Ben Pınar. Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümünü bitirdikten s..