Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Kasım '08

 
Kategori
Burçlar
 

Oğlak burcu ( Mizahi paylaşım )

Oğlak burcu ( Mizahi paylaşım )
 

kolibandii.blogcu


Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Bu onu gerçekten çok mutlu edecek. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Duygularınız kabaracak. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuşku ve kuruntulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa erişeceksiniz. Yeni bir atılım yapmak için büyük fırsatlarla karşılaşacaksınız. Sağlığınıza dikkat. Özellikle sırt ağrılarında şikayeti olanlar hemen bir tedbir almalılar.

Bu kirli dünyaya tekrar gelmek isteyecek ve bir yumurta olarak doğacaksınız. Hayatınızda yeni ufuklar açılacak ve mutlu insan suretinde yaşayacaksınız. Yeni yılda hastalanabilirsiniz dikkat edin lütfen. Kredi kartınızın limitini aşacak ve kredimania olma ihtimaliniz yükselebilir. Doktorunuz size bir tavuğun silah tehdidi altında " beyaz et kollestrolünüzü artırabilir siz en iyisi kırmızı et yiyin " telkininde bulunacak. Buna itiraz edecek ve " ama dün böyle demiyordunuz " diyecek ardından da " tıp bu hamfendi hergün değişiyor " yalanına katlanmak zorunda kalacaksınız. Parasal yönden her yöne saldıracaksınız. Para, para, para üçlüsünden sadece bir tanesini seçecek ve maliyet konusunda tereddütte kalabilirsiniz. Sakın Napolyon'a kulak asmayın derim.

Duygusal ve hüzünlüsünüz. Asaleti temsil ediyor olmak size dert açabilir. Relax olun. Vücudunuzda boğaz bölgesinden bir kuruyük gemisi geçiş izni isteyebilir. Sağlığınıza bu aralar dikkat edin. Çayı fazla kaçırmayın malumunuz çernobil var Allah korusun. Biraz keyfinize düşkünsünüz. Lüks yaşamı seviyorsunuz ama bu aralar biraz mütevazı takılın kriz var. Hayatınızda değişik fantaziler yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla bir ağacın tepesine çıkıp " Seviyorum hüleeeaaayyn " diye naralar atacak ve belki de öpüşebilirsiniz de. Yoksa ilk defa mı öpüşmeyi deniyorsunuz ? Zekî , çevik ve her konuda pratiksiniz. " Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim genç ise. " felsefesini yogaya tercih ediyorsunuz. Ailenizle olan duygu paylaşımınız hayli yüksek. Kimi zaman kendinize herhangi bir konuda kızsanız da idare edin o sizsiniz.



 
Toplam blog
: 749
: 1983
Kayıt tarihi
: 11.10.07
 
 

Yazmanın hayatın akışının bir parçası olduğu kanısındayım. 6 Mayıs 1982'de doğdum ve İstanbul Kar..