Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Şubat '18

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Öğlen Arasında Küçük Değişiklikler

Öğlen Arasında Küçük Değişiklikler
 

Günümüzde iş hayatının yaratmış olduğu yoğun programlar, gündemler ve toplantılar derken;  dış görünüşüne ve güzelliğine daima önem veren çalışan kadınların, fazla boş zamanları olmadıkları için öğlen arası yada iş çıkışlarında, küçük estetik uygulamalar ile iş hayatlarına hem kaldıkları yerden devam ediyorlar hem de kendilerini yenilemiş oluyorlar.

Genellikle iş hayatında çalışanların, öğle tatili ve iş çıkışlarında  botoks, dudak dolgusu ve kırışıklık tedavisi  gibi estetik uygulamaları tercih etmektedirler. Kısa sürede ve kolay uygulandığı için 25-40 yaş arası kadınlarda çok fazla rağbet görmektedir.

Sadece 15 dakika ayırmanız yeterli
Yüzdeki çizgiler ve kırışıklıkların yok edilmesi için botoks uygulaması tercih ediliyor. Botoks uygulaması, çok ince bir iğne ile 15 dakikada yapıldığı için kişi işlem sonrası işine kaldığı yerden devam edebiliyor. Uygulamanın etkisi 4-6 ay sürmektedir. Uygulama yapılan bölge yaklaşık 6 ay boyunca kırışmıyor.

Burun kenarındaki çizgileriniz mutsuz göstermesin sizi
Burun kenarındaki çizgilerin giderilmesinde nazolabial dolgu uygulaması kullanılarak, sürekli mimik vererek konuşulması kişilerde çizgilerin derinleşmesini ortaya çıkarmaktadır. Bu durumda kişiyi mutsuz ve yorgun görünmesine neden olmaktadır.Bu yüzden, yüze güzellik ve gençlik veren bu bölgeyi doğallığında orantılı bir şekilde belirginleştirmek amacıyla derin çizgilere dolgu kullanılması tercih ediliyor. Uygulamada kişinin doğallığı baz alınarak, mimikler bozulmadan tasarım yapılıyor.

Doğal ve kıvrımlı dudaklar
Dış görünüşüne ve güzelliğine önem veren kadınların kısa sürede arzu ettikleri görünüme kavuşmak için tercih ettikleri bir diğer uygulama ise dudak dolgusu yer almaktadır. Öğle tatilinde yemek molasından çalarak 20 dakikada uygulanması, ağrısız ve acısız olması, anında sonuç alınması, kişinin uygulama sonrasında hemen sosyal hayatına geri dönmesi ve ortalama 12 ay kalıcı olması açısından büyük avantaj sağlamaktadır.