Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Haziran '07

 
Kategori
Güncel
 

Öğretici reklamlar

Televizyon izliyor musunuz..? Ben gibi reklam düşkünü müsünüz..? Bazı reklamları beğeni ile izliyorum. Bazılarını da aman Allahım bu ne diyorum..

Blue jean reklamı vardı yakın zamanda.. Resmen porno film.. Ve nedense bu blue jean reklamlarının hepsi de erotik.. Erkek pantolonu reklamı, kadın obje olarak yarı çıplak vaziyette .. Ya da bizim aptal sarışın mankenimizin abuk öpüşmesi.. Tamam, açıklık da.. Nereye kadar?

Ya da bir araba reklamı (Allahtan ben görmedim, görenler sakın izleme dedi) malum sürüngen araba ile yarışıyormuş.. Nedir ki yani bu reklam anlayışı mı..?
Şimdi dondurma reklamında erkeklerin çapkınlıkları gurur verici durumda.. 5 yaşında erkek çocuk kız arkadaşına dondurma veriyor, babası aslan oğlum çapkın oğlum diye övünç duyuyor, annesi de babasına çekmiş diyor... E ne demeli buna...?? Çapkınlığı ile gurur duyulmalı erkeklerle.. Erkek dediğin çapkın olmalı..

Bu nasıl anlayış nasıl zihniyet.. çözebilene aşkolsun..
Hayal gücümüzü zorlamasıdır reklamcılık.. Ama bu tür reklamlar ile hayal gücüm zorlanmıyor, tam tersi sinir oluyoruz..
Kız çocuk , erkek arkadaşına hazırlasa ve verse dondurma, annesi de ah benim çapkın kızım dese de, babası da annesine çekmiş dese.... Hadi buyurun.. ne olacak..?

Düşünerek yapsak reklamları da, çocuklarımızın belleklerine erkek çapkın olur, kadın erotizm aracıdır, başka da bir işe yaramaz gibi abuksabuk fikirkleri yerleştirmesek..?

Reklamcılar...!!!

Umarım okursunuz..

 
Toplam blog
: 4
: 642
Kayıt tarihi
: 22.06.07
 
 

Günümüzde hızla tüketilen değerleri gördükçe hepimizin içi acıyor. Ama bu da belli bir yaş grubundak..