Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Şubat '13

 
Kategori
Siyaset
 

Öğretmen çilesi: Yatmadan önce 1 dakika empati!..

Öğretmen çilesi: Yatmadan önce 1 dakika empati!..
 

başbakan


Son birkaç haftadır siyasetin dibine resmen vuruluyor. Yeni rant kapısı öğretmenler. Siyaset bütün hünerini, süslemelerini bu açıdan yolluyor. Hoş buna öğretmenler hariç herkes inanıyor :)

Amacı hala belirsizliğini koruyan siyasi yapı en son açıklamalarında öğretmenlere ''Aile bütünlüğü esastır. Eş özründen mağdur öğretmen kalmayacak, eş durumu atamalarını yapacağız'' (BAŞBAKAN ERDOĞAN) diyerek halktan büyük takdir toplamıştır.

Fakat görünen o ki öğretmenlerden eş durumu için başvuru yapmaları istenirken, boş normları açmamak aklıselim bir hareket değildir. En az 250 sınıf öğretmeninin başvurduğu koca iZMİR ilinde toplam 5 ihtiyaç gösterip ''BEN ÖZÜR GRUBU ATAMALARINI YAPTIM'' demekte mantık dışı bir harekettir. Eşi ile arasında 160km olan ve 4-5 seneden beri evine gelemeyen birine ''KİMSE EVİNİN DİBİNDEKİ OKULA YERLEŞMEK İSTEMESİN'' (BAŞBAKAN ERDOĞAN) tarzıyla yaklaşmak aile bütünlüğünüzü istemiyorum demekle aynı seviyededir. Bu arada İL DIŞINDAN EVİNE GELEMEYEN KİŞİ SAYISI 1518. Nasıl yani bunlar öğretmen değil mi? Şu iyi bilinmeli ki öğretmen ve aileleri sadece akşam evlerinde eş ve çocukları ile olmak istiyorlar. Bu öğretmenlerin ağlayıp, istedikleri zaman evinin dibindeki okula yer değişikliği yapacak AGA'ları DAYI'ları YOK!..

Tek istekleri akşamları evlerinde olmak olan İL İÇİ YER DEĞİŞTİRME MAĞDURU ÖĞRETMEN'lerin sesine kulak verelim. Çok değil uykuya dalmadan önce bir dakika empati yapalım.

 
Toplam blog
: 20
: 2087
Kayıt tarihi
: 02.02.10
 
 

birkaç üniversite, teknik bir iş, mutlu bir aile.. ..