Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Eylül '10

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Öğretmenlerimizin hakkını ödeyemeyiz…

Öğretmenlerimizin hakkını ödeyemeyiz…
 

Sizlere layık olmak umuduyla.


Öğretmenlik mesleği neden kutsaldır bilir misiniz ? Çünkü öğretmenlerimiz bizleri hiçbir menfaat gözetmeden başta kendimize sonra halkımıza ve vatanımıza faydalı olabilmemiz için eğitmek uğruna zamanlarını harcamaktadırlar. Bizlere harcadıkları zamanın beklide % 10 kadar zamanı kendi ailelerine harcamamaktadırlar. Bizlere daha faydalı olabilmek bizleri daha iyi yetiştirebilmek uğruna daima kendilerinden fedakarlık yapmaktadırlar. Bizler bizim için bu kadar fedakarlık yapan bu insanların hakkını nasıl ödeyebiliriz ki ? Böyle bir bedel borçlu olduğumuz öğretmenlerimize ne kadar saygı göstersek ne kadar sevgi duysak bizler için yapılanların milyonda birini ödeyemeyiz.

İşte bu yüzden öğretmenlik mesleği en kutsal meslektir. Öğretmenler bir toplumu toplum yapan baş kumandanlardır. Bizler onlar komutasında Cehalet savaşından zaferle çıkan askerleriz .

Ama yazık ki, bazı arkadaşlarımız bu savaşta bu kadar çaba sarf edilmesine rağmen öğretmenlerimizin değerini ve kıymetini hala anlayamamıştır. Başta Müdür Yardımcımız Ömer Bey’e ve onun nezninde tüm öğretmenlerimize yapılan bu saygısızlığı şiddetle kınamaktayım. Bu yapılan saygısızlıktan ötürü başta Ömer hocamız olmak üzere tüm öğretmenlerimizden bu terbiyesiz öğrenciler adına bende bir öğrenci olarak özür diler saygı ile ellerinden öperim.

Bu terbiyesizlere de şu sözü hatırlatırım ; ''GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ’’ ve de terbiyesizlik yapanın aynasıdır diyorum…

 
Toplam blog
: 168
: 1098
Kayıt tarihi
: 02.07.10
 
 

4 kasım 1996 yılında İstanbul'da dünyaya geldim. Bu sene ilköğretimden mezun oldum. Okul hayatımd..