Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Temmuz '07

 
Kategori
Basın Yayın / Medya
 

Okan Bayülgen' in nezaketsizliği

Okan Bayülgen' in nezaketsizliği
 

Okan BAYÜLGEN’ in 12 Temmuz 2007 tarihinde NTV’de “Siyaset Hepimizi İlgilendiriyor” isimli siyaset programında, AKP milletvekili adayı Özlem TÜRKÖNE’ ye "Özlem" demesi ve Özlem Hanım’ın ilk ismiyle hitap edilmesi yerine “sayın” ve soyadıyla birlikte hitap edilmesinden hoşlandığını belirtmesi üzerine program tam anlamıyla koptu… Verilen reklâm arası ve CHP milletvekili adayı olan sanatçı Behram ŞİMŞEK’ in çabaları da programın toparlanması için yetmedi.

Tabii ki sunucular da hata yapabilir ama bunda ısrar ederek programı çekilmez hale sokmasını anlamsız bulduğumu belirtmek isterim.

Okan BAYÜLGEN, TV' ye çok çıktığından, herkes tarafından tanındığından, eleştirilemeyeceğinden böyle hitap etmenin nezaketsizlik olmayacağı ve ilk ismiyle hitap edebileceği anlamına gelen cümleler sarf etmeye çalıştı. İnsanların konumu ve popülerliği ne derece olursa olsun; onları kimseye karşı nezaket sınırlarını zorlayan hitap etme hakkını vermez diye düşünüyorum.

Yazar Ahmet HAKAN da konuyu Hürriyet Gazetesindeki köşesine taşıdı ve Okan BAYÜLGEN’ in davranışını “nezaketsizlik, şımarıklık ve küstahlık” olarak nitelendirdi.

Hanımefendi stüdyoyu terk edecek diye program bitene kadar bekledim. Bütün bu gergin ortama rağmen programda kalma sabrını göstermiş olduğu için kendisini kutluyorum. Okan BAYÜLGEN’ i de bu davranışından dolayı kınıyorum…

 
Toplam blog
: 53
: 2753
Kayıt tarihi
: 14.01.07
 
 

Eğitimciyim. Evli ve Hüseyin Kürşat ve Mehmet Çağrı adında iki oğlum var. Bilgisayar ve psikoloji..