Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Mart '13

 
Kategori
TV Programları
 

Okan Bayülgen'i özledik

Okan Bayülgen'i özledik
 

Belki zaman zaman tavırlarına, dile getirdiği kimi düşüncelerine kızdık. Ama Okan Bayülgen, her zaman ekranda  söyleyecek sözü olan bir isim olarak karşımıza çıktı. Yaptığı programlar, çoğu zaman türlü sürprizlere açık oldu. Stüdyoya gelen konuklardan azami verimi almasını hep bildi.

Konuklarıyla konuşma tarzı, en zor konuları bile bir çırpıda kolayca dile getiren rahatlığı onu diğer ekran yüzlerinden farklı kıldı. Ünlü şovmenin kendine özgü bir tarzının olduğu gerçeğini onu sevenin de sevmeyenin de hakkını teslim etmesi gerekir.

Ünlü talk şovcu TV için uzun sayılabilecek bir süredir ekrandan uzak. Gelen söylenti boyutundaki haberlere bakınca sanki bu sürenin daha da uzayacağı ihtimali giderek ağırlık kazanıyor. Uzun bekleyişin nedeni konusunda ise ortalıkta çok sağlıklı bir bilgi maalesef yok.

O zaman kaçınılmaz olarak şu soruyu sormak gerekiyor…Okan Bayülgen’in hala ekranda olmamasının nedeni ne? TV8 yönetimi ile yaşanan bir anlaşmazlık mı söz konusu? Yoksa ortada bizim bilemediğimiz başka bir sebep mi var?

Sebep her ne olursa olsun bu suskunluğun beklenenden daha uzun sürdüğü bir gerçek.

Hiç şüphesiz ünlü şovmen TV dünyasının vazgeçemeyeceği ilginç bir renk. Bakmayın siz onun medyayla sürtüşmesine…Okan Bayülgen’in medya ile arasındaki ilişkinin, bir dargın bir barışık olan ama birbirlerinden vazgeçemeyen aşıkların ilişkisinden farkı yok!

Kabul etmek lazım medya, özellikle de magazin ve internet medyası Okan Bayülgen haberlerini her zaman çok sevdi. İnternet mecrası onun videolarıyla bir başka renklendi.

Şu sıralar o mecralar arada bir Okan Bayülgen’in cılız haberleriyle yetiniyor. Ekranların olduğu kadar medyanın da bu sessizliğin bitmesini arzu edeceğini tahmin etmek hiç zor değil.

Kısacası, galiba hep birlikte Okan Bayülgen’i özledik…

KİM MİLYONER OLMAK İSTER’İN BAŞARISININ SIRRI

Bir bilgi yarışması formatının yıllardır ekranda olmasını neyle izah etmeli?

Kenan Işık’ın karizmasıyla mı?

Olabilir…

Başka?

Formatın bizzat kendisiyle mi?

O da olabilir…

Bu iki maddeye kimsenin itirazı olmaz. Ama Kim Milyoner Olmak İster’in başarısında pay sahibi olan bir faktör daha var…O da soru ekibinin başarısı….Gerçekten de soru bulma işini üstlenen editör grubunun hakkını teslim etmek, yarışmayı sevenler olarak  boynumuzun borcu olsa gerek.

 
Toplam blog
: 20
: 1059
Kayıt tarihi
: 18.09.12
 
 

Yazmayı istediğim konular daha çok TV ana başlığı altında toplanabilir. Alt başlıklar olarak da "ye..