Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Ocak '14

 
Kategori
TV Programları
 

Okan Bayülgen ve Beyaz Show/ Eski Dostlar Rakip oldu!

Okan Bayülgen ve Beyaz Show/ Eski Dostlar Rakip oldu!
 

Televizyonun ilk showlarının imzaları olan Okan Bayülgen ve Beyazıt Öztürk 10 Ocak 2014 gecesi 23:15 saatleri itibarı ile rakip oluyor.

Okan Bayülgen kesintilerle ve isim değiştirerek televizyon şovları yapmış ve hepimiz için de “Ekranların Yaramaz Çocuğu” olmuştu. Beyaz Öztürk ise kesintisiz yaptığı Beyaz Show ile “Ailenizin Çocuğu” imajını yaratmış ve korumuştur. Beyaz Show’un ilk yayına girdiği tarih olan 1996 yılında ilk konukları Hande Ataizi ve Okan Bayülgen’di. Ne garip tesadüf değil mi?

 Şimdi iki ünlünün rakip olması sanırım izleyenleri de ikiye bölecektir.

Yeni sezonda Show Tv^de haftanın üç gecesi 'Muhallebi Kafa', 'Çıplak Kafa' ve 'Makine Kafa' programlarıyla ekrana gelen şovmen Okan Bayülgen sosyal medyada oldukça fazla adından söz ettiriyordu. Bir anda haftanın 2 günü sessiz sedasız Habertürk TV'ye geçti. Okan Bayülgen pazartesi ve cuma günleri Habertürk TV'de yayınlanacak 'Beyin Bedava' programıyla izleyici karşısına çıktı. Bu haberi de Okan Bayülgen, twitter hesabından duyurmuştu da biz de öğrenmiştik.

Bu sefer de Makine Kafa bir anda Show Tv ekranlarında yok oldu, biz de haliyle programın kaldırıldığını zannettik. Ama neyse ki Okan’ın kendi kadar ünlü Reyhan’ı var! 4 Ocak 2014 tarihinde Makine Kafa twitter hesabından Okan Bayülgen’in Show Tv de Cuma akşamlarına taşındığını muştuladı. Oysa Show Tv bu haberi 27 Aralık 2013 te paylaşmış ama bizler gözden kaçırmışız, malum yeni yıl haftası…

reyhan tüysüz 

Soranlara; @ShowTV: Okan Bayülgen şova devam ediyor! 2 hafta yayına ara veren #MakinaKafa canlı yayınlarıyla Ocak ayında Show Tv’de olacak!

reyhan tüysüz :.

MAKİNAKAFA'da 10 ocak CUMA gecesi; ŞEBNEM FERAH, MEHMET ERDEM, HAKAN YILMAZ, ŞEBNEM BOZOKLU, FIRAT DOĞRULOĞLU 23.15 show tv (kesin bilgi) :)

Beyazıt Öztürk ise ‘3 Adam’ programının sunucuları Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç konuk alacak.

Hazır Kanal D tutarsız yayın politikası ile reytingleri dibe doğru çekerken, Show Tv durumu değerlendirmek istemiş olmalı. Sadece günü değil saati de çakışan programların hangisi reytingleri alıp kaçacak?

Hayatta reytinginiz bol olsun dileği ile…

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6
https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fb

 

 

 

 

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..