Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Haziran '06

 
Kategori
Sınavlar
 

Oks sınav sonuçları

Oks sınav sonuçları
 

Devamı gelecek mi? Bir OKS sınav maratonunu daha geride bıraktık. Kızım da bugün sınava girenlerin arasındaydı. Kadıköy'de oturuyoruz, sınav yeri kartal... Senelerdir sınava girecek öğrencileri Kartal'da oturanı Kadıköy’e, Kadıköy'de oturanı da Kartal'a göndermenin mantığını bir türlü çözemiyorum. Yazık değil mi öğrencilere yollarda perişan olup, imtahana yetişmeye çalışıyorlar.

Sınav stresi bitti. Kurslar bitti. Okullar da kapanacak.

Çocuklarımız nihayet bir ooohhh çekip, tatillerinin keyfini, tadını çıkarmaya baksınlar. 2007'de sınavların kalkması dileklerimle.....

Sınav sonuçlarının, 10 Temmuz’da açıklanması planlanıyor. Adaylar, okul tercihlerini 11-21 Temmuz tarihleri arasında internet üzerinden yapacaklar.

Yerleştirme sonuçları 28 Temmuz’da duyurulacak. 29 Temmuz-4 Ağustos tarihleri arasında kayıtlar yaptırılacak.

Kayıtlar sonucunda boş kontenjanlar için ikinci yerleştirme yapılacak. Bu amaçla 7-13 Ağustos tarihleri arasında adaylardan ikinci tercih başvuruları alınacak. İkinci yerleştirme sonuçları 20 Ağustos’ta açıklanacak ve kayıtlar 21-24 Ağustos tarihleri arasında yapılacak.

2007 OKS Sınav sonuçları, 06 TEMMUZ 2007 tarihinden itibaren Bakanlığın http://www.meb.gov.tr ile http://oks2007.meb.gov.tr adreslerinden ilan edilecektir...

 
Toplam blog
: 359
: 4545
Kayıt tarihi
: 05.06.06
 
 

İstanbul Kadıköylüyüm.Yardım seven, sevimli bir insan olduğumu söyler dostlarım... Eşimi, kızımı,..