Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1953 yılında Trabzon' da doğdum. Ülkemizin çeşitli illerinde 27 yıl Öğretmenlik, okul müd.yardımcılığı ve müdürlük yaptım. Emekli oldum. Sadece okuldan ayrıldım. Benim için eğitim bitmedi. Elimi hiç bir şeyden çekmiş değilim. Her gün yeni şeyler öğreniyorum, Çevremdekilerle paylaşmaya çalışıyorum. İhtiyaç duyduklarında tor..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Engel olacağınıza, anlamaya çalışsanız

Sevgili kardeşim, sızı bu çözüm sürecine destek verdiğiniz için tebrik ediyorum. Çok iyi yalnız size küçük bir soru Neyin karşılığı çözüm. Duymuyormusunuz karayılanın dediğini. Adamların zafer kazanmış komutan edası ile devlete emirler yağdırmasını devleti tehdit etmesini, devletin hüzurunun ömürboyu hapis cezası olan bir teröristin iki dudağının arasında olmasını nasıl içine sindireceksin bunu da bir açıklasanda biz de bilsek.

30 Nisan 2013 12:48
Merhum Özal'ın cesedi çürümemiş!...

Ya sen buna inanıyormusun. Eğer o çürümese AKP medyası ve dünya medyası göklere çıkarır olayı dünyaya yayardı. Çürümemiş dediyse yanı tamamen yok olmamış kemikleri falan henüz tamamen toprak olmamış anlamında söylemiş olmalı. Neden cenaze defnedilmeden böyle bir şaya ortaya atılmadı da gömülme işleminden sonra böyle konuşma gereği duyuldu.

09 Ekim 2012 20:40
İktidara Alternatif Olabilmek

Tespitlrinizin çok doğru olduğunu söyleyebilirim. Sadece CHP nin değil BDP nin de kendisine bazı sorular sormasını ve bir bölgenin değil tüm ezilenlerin tensilcisi olmasını ve silahlı terör örgütü ile bağını kesmesini bekliyoruz. O zaman ancak siyesi bir parti olduğunu kanıtlamış olur.Bana göre en önemli gördüğüm noktalar bunlardır.

19 Temmuz 2012 10:36
 
Toplam blog
: 66
: 501
Kayıt tarihi
: 09.10.06