Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Şubat '13

 
Kategori
Güncel
 

Okumazsan dinini dinayetini kitaptan, "badelenirsin" böyle hem önden hem arkadan

Okumazsan dinini dinayetini kitaptan, "badelenirsin" böyle hem önden hem arkadan
 

Siz bizim badeleştirdiklerimizden misiniz? Yoksa badeleştiremediklerimizden misiniz?


Allah’ım sen ne insanlar yaratıyorsun? Dilek Hanif’in uçuş kıyafetlerinin tartışıldığı şu günlerde, alem kıyafetsiz uçuşa geçmiş kimsenin haberi yok. Ya bunlar değil uçak, uçan kuşu düşürürler be tepetaklak. Haberin noktasına bile dokunmadan alıyorum. Cümleler bizatihi Milliyet Gazetesinin haberidir.

Merkez Yıldırım ilçesi Duaçınarı Mahallesi’ndeki dergahına gelenlerle cennet vadederek cinsel ilişkiye girdiği iddia edilen U.K., 2011 Haziranayında tutuklanmıştı. Bursa 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde 2011 yılının aralık ayında yargılaması tamamlanan U.K., müritlerinin zaman zaman kendisiyle cinsel ilişkiye girmek istediğini, kendisinin de müritlerinin bu isteklerini yerine getirdiğini öne sürerek savunma yapmıştı. Zanlı savunmasında, "Ben sır odasına gelen kadın ya da erkekleri cinsel organımı öptürerek badelerim. Bunun dışında da isterlerse erkeklerle de kadınlarla da ters ya da normal yolla ilişkiye girerim. Kadın erkek hiçbir müridimi zorla badelemedim veya cinsel ilişkiye girmedim. Daha önce müridim olan kişiler beni şikayet etmiş olabilir. Ben müridimle ilişkiye girmem. Zikir esnasında cezbelenen kişi sır odama gelir. Ben hiçbir şey yapmam. Onlar kendileri gelip kucağıma oturur. Benim pir olarak sır odasına gelen müridime cinsel ilişkiye giremeyeceğimi söyleme gibi bir lüksüm olamaz. Ben cezbelenen müridimle ilişkiye girmezsem mürit zikir durumundan dolayı yanmaya başlar. Gücü kalmaz ve delirir" ifadelerini kullanmıştı.

Mahkeme heyeti sanık U.K.'yi, "Tekke ve Zaviyeler Kanunu’na muhalefet" ile "hayvan ve çocuk pornosu görüntülerini depolamak" suçlarından 6 yıl hapis cezasına çarptırmış, "cinsel istismar" suçundan ise beraatine karar vermişti.

Bazı kaynaklarda da 2005 ylında ölen piri H.B Tarafından badelendiği yazılmakta.

 
Toplam blog
: 220
: 212
Kayıt tarihi
: 14.08.12
 
 

İşimiz gücümüz  finasalpara, ama sevemedik hiç bir daim kendi malımız gibi bedenini. Neyse bize b..