Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Yunan dili ve edebiyatı mezunuyum.. İçimdeki yazma isteğine mani olamayınca, madem yazıyorum yazdıklarımı neden paylaşmıyorum diye düşündüm..

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Bekaret yine, yeni, yeniden

her cümlene kesinlikle katılıyorum,ayrıca bunları düşündükleri halde söyleyemeyen bir çok insan var, cesaret için yürekten tebrik ederim... mesela bence bir insanın başka biriyle birlikte olmayı düşünmesi,onu hayal etmesi hatta başkasına aşık olduğu halde düzenini bozmak istemesi,korkması ya da buna benzer sebeplerden dolayı şu anki ilişkisini sürdürmesi partnerini başka biriyle ilişki boyutunda aldatmasıyla aynı oranda kötü..bence fiziksel aldatmayla,ruhsal aldatma aynı şeydir.'Birine sevdiğim diyorsanız ne olursa olsun sonuna kadar yanında olmalısınız,şunun olursa olur, bunun olmazsa olmaz diye birşey kabul edilemez. Oldu olacak baştan ayağa bir sağlık taramasına götürün ,sonradan bir arızası falan çıkar,götürüp değiştiremezsiniz de...Kendinize köle değil, hayat arkadaşı seçiyorsunuz..kendinize gelin'diyorum bende onlara sana ek olarak...

12 Ocak 2007 10:38
Kurbağa prens ya da aşkın hayali

karşılıklı olan aşk hakkında ne düşünüyorsun? o zamanda bir sanrı mıdır sence?zaten aslında herkes kendi beyninde yarattığı kişiye aşık olmuyor mu bir anlamda ya da seviyor ya da nefret ediyor artık ne hissediyorsa, herşey beyninde değiil mi?aşık olduğunda beynin psikolojik rahatsızlık yaşadığımız zamanlarda salgıladığı şeyin aynısını salgıladığını okumuştum bir yerlerde.. rahatsızlık hali bile olsa ççookk güzel birşey bence... birde masallarla ilgili şunu merak ediyorum acaba küçükken bu kadar masal dinlemeseydik evlilik fikrine bu kadar sıcak bakabilir miydik?sonsuza kadar mutlu yaşamışlar...masallar hep evlendiklerinde biter,sonrasını anlatan bir masal duydunuz mu hiç? masalların ve türk filmlerinn olmadığı bir dünyada daha mı gerçekçi olurduk ne dersiniz:))

12 Ocak 2007 10:00
 
Toplam blog
: 20
: 1230
Kayıt tarihi
: 11.10.06