Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Nisan '08

 
Kategori
Futbol
 

Olay bu mudur budur. FENERBAHÇE yolun açık olsun.

Olay bu mudur budur. FENERBAHÇE yolun açık olsun.
 

Söylenecek söz kalmadı.BAŞARILAR...


Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Fenerbahçe, Şükrü Saraçoğlu stadında Chelsea'yi Kazım ve Deivid'in golleriyle 2-1 yenerek, bir kez daha tarih yazdı. Dün gece bana huzurlu bir uyku daha yaşattı Fenerbahçe. Maçın golleri de sürpriz oldu her zamanki gibi. Maçın 13. dakikasında duvar pasıyla ceza sahasına giren Malouda’nın ortasında Deivid’in ters vuruşu topu filelerle buluşturdu. Tabiî ki ilk golüde Deivid atmış oldu. Bu durum Chelsea'ya daha birgüç kazandırdı. Beleşten gelen golle oyunu alacaklarını sandılar ama ne oldu 64. dakikada Kazım’ın golüyle durum 1-1 berabere oldu. Ardından beklenen 2.gol gelecekti, gelmeliydi. Deivid’din 30 metreden muhteşem vuruşuyla skor 2-1’i gördü. Ve Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Chelsea karşısında 2-1 galip geldi.

Maçın ilginç sonuçları da vardı. Son 6 Devler Ligi karşılaşmasında kalesinde gol görmeyen rakibi Chelsea’yı yenmiş, üstelikte Chelsea’ ya gol fırsatı bile vermemiştir.

Finale giden yolda çeyrek finalde kalan maçlarımızın ilki ve bu maçın son rövanşı 8 Nisan’da deplasmanda oynanacak. Diğer maçlar ise şöyle:

YARI FİNAL
İlk maç: 22-23 Nisan - Rövanş : 29-30 Nisan
FİNAL
21 Mayıs (Moskova Luzhniki Stadı)

Allah Fenerbahçe’ ye ve taraftarlarına 21 Mayıs’ta Moskova yüzü gösterecek mi heyecanla bekleyeceğiz bakalım.

Evet maçın sonuçlarına gelelim. Ne öğrendik bu maçtan? Fenerbahçe ile dalga geçilmez. Fenerbahçe hafife alınmaz. Fenerbahçe bir efsanedir. Tarih yazar ve yazdırır. Zico ve oyuncularına teşekkürler ve tebrikler tüm taraftarlar. Çeyrek final rövanşında adayı fethedip dönebilme arzusuyla canım Fenerbahçe’me başarılar, sevgiler...

 
Toplam blog
: 82
: 1963
Kayıt tarihi
: 13.10.06
 
 

Müzik ve amatör fotoğrafçılıkla ilgileniyorum. Yazma isteği içimde vardı. Mutlaka bir gün düşünce..