Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1950 doğumlu. 4 yıl Kimya Mühendisliği eğitimi almış, 1969’dan beri İstanbul'da yaşayan, çağdaş kasabamız: Akşehir’li, İstanbul'da 2 yıl haber ajansı foto muhabirliği, 8 yılı aktif pazarlamacılık, 30 yıl fiilen ticaret (matbaacılık, halen devam eden) yapmış, hobi olarak kitap okumak, bulmaca çözmek, fotoğraf çekmek, karikatür..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Bu aşı ile Dünya nüfusunun çoğu, "öldürülmek" isteniyormuş!

Sn.Muzaffer Çellek Yazınızı ilgiyle okudum. Benim en çok ilgilendiğim konulardan biri de KOMPLO TEORİLERİ bu konuda kıyıda köşede ne bulsam ilgileniyorum. 1.12.2009 günu yayınladım H1N1 Başlıklı yazımda da sizin değindiğiniz konulara paralel şeyler yazmıştım. Okursanız sevinirim sizinde eleştirilerinizi beklerim. Diğer blog larımda da ilginç, kıyıda köşede kalan haberlere yaptığım yorumlar var.

10 Aralık 2009 23:58
Facebook ve ''van minüt''

Sn,Sabiha Rana, Tam bilgisayarımın başına oturup, birkaç gündür derlediğim Küresel ısınma ile ilgili bilgileri yorumlamayı, bu konunun önemini vurgulamayı, daha onceki ISINIYORUZ AMA NASIL başlıklı Blog yazımıda pekiştirecek bir yazı yazmayı düşünürken, sizin yazınızı okudum. Teşekkürler, ben de Greenpace örgütünün, Dünyamızı, insanlığı,doğayı,hayvanları korumak adına daha doğrusu geleceğimizi korumak adına, birçok önemli konuya tepki verme başarısını alkışlayanlardanım. Tekrar teşekkürler.

08 Aralık 2009 11:11
 
Toplam blog
: 39
: 670
Kayıt tarihi
: 30.11.09