Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Şubat '11

 
Kategori
Güncel
 

Ölene biraz saygı Sayın Uluç

Ölene biraz saygı Sayın Uluç
 

32 yaşında,yaşamının baharında genç bir kadın öldü...


Nasıl olabilir böyle bir şey, akıl alır gibi değil. Defne Joy Foster, ne şekilde yaşamış, ne şekilde ölmüş olursa olsun, daha cenazesi toprağa verilmeden, Sayın Hıncal Uluç tarafından acımasızca eleştiriliyor. Böyle bir davranış biçimi, ne örflerimizde ne de âdetlerimizde var. İnsanın can düşmanı olsa, böyle bir yazı yazmaya eli varmaz. Ölüye saygı, bizim ulus olarak en önemli hasletlerimizden biridir oysa.. 

Hani nerede o romantik, insanlığı ön plana çıkartan yazılarınız? Bence siz, hiç de romantik ve insancıl değilsiniz. Sadece "gibi" yapıyorsunuz. Okuyucuların ilgisini çekmek, "HINÇ" alan tarafınızı gizlemek için "gibi" yapıyorsunuz. 

Ailenizde bir problem mi vardı Sayın Uluç? Daha doğar doğmaz, ağabeyinize ÖCAL, size HINCAL isimlerini vererek Hınç ve Öç almanızı mı istediler insanlardan? Siz de buna uygun olarak o nedenle mi "Eleştirmen"oldunuz? 

Bernard Show'un "Yapan yapar, yapamayan eleştirmen olur" dediği gibi, yapamadığınız ve içinizde ukde kalmış şeyler yüzünden mi bu acımasız, sevgiden yoksun eleştirileri yapıyorsunuz? 

Rahmetli Foster, bazı hanımlar gibi kolunuza girip, defilelerde, güzellik yarışmalarında sizinle boy göstermediği için mi bu kadar agresifsiniz? 

Daha öleli saatler olmuş bir kişiye saygılı olun lütfen. Bunu, geleneklerimizin, hasletlerimizin son kırıntılarından da artık kopuyoruz endişesi ile, aynı endişeyi yaşayan duygulu insanlarımızın adına istiyorum sizden... 

 
Toplam blog
: 45
: 410
Kayıt tarihi
: 14.01.11
 
 

Marmara Üniversitesi İktisat-İşletme bölümü mezunu. Birçok önemli kuruluşda Genel Müdür, Yönetim Kur..