Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Şubat '17

 
Kategori
TV Programları
 

Ölene Kadar / Dağhan 3.Tabutu Ender için mi hazırladı?

Ölene Kadar / Dağhan 3.Tabutu Ender için mi hazırladı?
 

Tims Productions'un yapımcısı olduğu, balıca rolleri; Engin Akyürek, Fahriye Evcen, Sarp Levendoğlu, Gülcan Arslan, Tansu Biçer, Didem Balçın, Ferdi Sancar, Demir Karahan, Serpil Gül, Taner Turan, Gizem Kala, Cihat Süvarioğlu, Aykut Akdere, Kadriye Kenter, Ragıp Savaş ve Lale Mansur'un oynuyor. Senaryosunu Sevgi Yılmaz, yapımcılığını Timur Savcı ve dizinin yönetmenliğini Feride Kaytan yapıyor.

Aşk, ihanet, vicdan, adalet ve intikamın iç içe geçtiği, hayatı bir günde değişen insanların birbirlerine değen hikayelerini izleyicisiyle buluşturan "Ölene Kadar" Engin Akyürek ve Fahriye Evcen'i bir araya getiriyor.

Engin Akyürek; hayatının en güzel yıllarını, hayallerini, geleceğini ve sevdiği kadını işlemediği bir suç yüzünden kaybederek müebbet mahkumu olan genç Tıp öğrencisi Dağhan karakteriyle izleyicinin karşısına çıkıyor. Fahriye Evcen ise; yıllarca artan suçluluk duygusundan kurtulmak isteyen, bu yüzden de Dağhan'ın müebbetine son veren avukat Selvi olarak karşımızda.

İnsanların kötülükleriyle topal kalmış adalet sistemi masum bir adamdan gerçek bir suçlu yaratırken kaybedilen yılların ve bu haksız esaretin bir bedeli olacaktır. Dağhan'ı müebbetten kurtaran, Selvi'nin ise vicdan yükünü hafifleten bu ilk buluşmadan sonra ise kimsenin hayatı eskisi gibi olamayacaktır.

Atv. 'Ölene Kadar'ı internet sayfasında böyle tanımlıyor.

İlk bölümden itibaren ilgiyle izliyorum. Her ne kadar reytingleri düşük gelse de bana göre dizi vasatın çok üstünde. Engin Akyürek oldukça iyi. Onu Kara Para Aşk dizinde başarılı komiser rolünde izlemiştik. Aynı başarıyı bu dizide de bekledik. Akyürek, Dağhan rolüne iyice ısındı.

Fahriye Evcen, Avukat karakteri olarak fena sayılmaz. Güzel avukatımız kendisinden en az on yaş büyük olan müvekkiline, vicdani suçluluğunu soğutarak günden güne daha da aşık oluyor. Dağhan, aleyhine tanıklık yapan, hayatının 11 yılını yok eden küçük Vildan'ın o güzel avukat Selvi olduğunu öğrenecek mi?

1_d

Ender'e karşı bir zafer kazandığını düşünen Dağhan, babasının ölümünden sonra yıkılır. Bir erkek tam bir erkek olu biliyor musun? Babası öldüğü zaman...

6_d

Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Ne Dağhan için, ne Selvi için ne de Ender için.

7_d

Ciğerini dağlayan acıyla hesap sormak için harekete geçtiğinde, hayatının dönüm noktası olacak bir sırrı öğrenir. Şimdi ne olacak?

8_d ölene kadar

Dağhan üçüncü tabutu kimin için yaptı?

Ekran AlıntısıÖ.K.7.3

Dağhan Ender'i öldürme suçu ile tekrar hapse mi düşüyor...

4_d

Avukat Selvi, onu bir daha hapisten kurtarabilecek mi? Hep birlikte göreceğiz!

2_d

 

7.Bölüm Fragmanı:

Ölene Kadar, heyecan dolu 7. bölüm ile bu akşam ATV ekranlarında....

İyi Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

 
 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..