Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Aralık '16

 
Kategori
TV Programları
 

Ölene Kadar dizisi dev kadrosu ile geliyor

Ölene Kadar dizisi dev kadrosu ile geliyor
 

Ölene Kadar izle


ATV dizi atılımı devam ediyor ve bu atılımlardan en önemlisi "Ölene Kadar" adlı dizi ile oldu. Tims Medya tarafından hazırlanan dizi daha başlamadan adından szö ettirecek bir yapım oldu. Ölene Kadar oyuncuları içerisinde yer alan isimler çok önemli isimler. Ocak ayı ile birlikte boşta olan yıldız isimleren birisi olan Engin Akyürek dizinin başrol karakteri olarak karşımıza çıkacak. Uzun zamandır partner arayışları en sonunda nihayete varmış ve güzel oyuncu Fahriye Evcen ile anlaşılmıştı.

Engin Akyürek dizide "Dağhan" isimli bir kader mahkumunu oynayacak. Mahkum derken bu haksız bir şekilde mahkum olmuş bir karakter olacak. Elbette masumların da bir savunucusu ve bir dayanağı olacaktır ve bu dayanağı ona sağlayan kişi Fahriye Evcen'in hayat verdiği "Selvi" karakteri olacak.

Ölene Kadar dizisi konusu ile de fark yaratacak bir yapım olamak için çabalayacak. Çekimlerinin başladığı dizi için birde Teaser yayınlandı. Bu teaser sadece Engin Akyürek üzerinde kurulu bir görüntüden ibaret ama yakın zamanda çekimler devam ettikçe uzun metrajlı bir Ölene Kadar Fragmanı yayınlanacaktır.

Şimdiden büyük merakla beklenen "Ölene Kadar"ın oyuncu kadrosunda Engin Akyürek ve Fahriye Evcen'in yanı sıra Sarp Levendoğlu, Gülcan Aslan ve Tansu Biçer başrollerde yer alırken onlara Lale Mansur, Ragıp Savaş, Kadriye Kenter, Serpil Gül, Taner Turan, Ferdi Sancar, Gizem Kala, Cihat Süvarioğlu, Aykut Akdere ve Fatih Dokgöz gibi birbirinden önemli isimler eşlik ediyor. 

Kaynak: http://olenekadar-izle.com/

 
Toplam blog
: 14
: 1383
Kayıt tarihi
: 13.01.16
 
 

Medya ve televizyon sektöründe  yer alan hemen hemen her diziyi takip etmeyi seven birisiyim. Bun..